|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav kolege.. ovako stoje stvari, planiram da kupim neko pojacalo koje treba da ima bar 2 ulaza za mikrofon, nesto najpovoljnije a ne razumem se bas u te stvari, klavijatura mi je trenutno prikacena na mini liniju aiwa nsx-r30 (u klavijaturi mi je u "phones" ukljuceno a u mini liniji tamo iza u belo i crveno sa kablom koji je isti sa obe strane..) E sad posto je meni najvise stalo do mikrofona jer ga nemam a treba mi, jel postoji nekakva mogucnost da ja ovu mini liniju ili bar njene zvucnike ukljucim u to neko pojacalo koje bi kupio pa da mi sve bude preko pojacala (klavijatura, zvucnici i mikrofon), jer nemam para da kupujem neke ozbiljnije zvucnike a treba mi za sad samo za kucnu upotrebu tj sobnu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
tebi je potreban samo neki mali mixer da ima ulaz za mic i klavijaturu,ako sam dobro razumio dovoljna ti je snaga te linije i zvučnika za sobnu upotrebu.Mixer spojiš na taj crveni i bijeli ulaz i deri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jeste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Yamaha MG8/2FX, imao sam takav, super efekti i za kućnu upotrebu ti ne treba bolji.Novi je oko 200 eura. Ili lošija kombinacija Behringer UB 1204 Eurorack
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio albin korg za ovaj koristan post: | vadexfly (28.02.2013) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
druze imam jedan predlog za tebe,mikser ko dusa Audio Skp PRO je miksetica sa 6 kanala,2x150w nije skupa odprilike 170e nova,ima fantomsko napajanje,odlicna stvarcica za male pare,srazmerno cena kvalitet,uopste ne radi lose,mnogi mini bendovi rade na njoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.07.2011
Mjesto: Svicarska
Downloads: 20
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Triton Extreme
Interesi: Glazba, Ribolov
![]() |
![]()
ja bih uzeo Mackei ProFX 8, imas efekte, 8 ulaza, izlat za monitore i phantom power, sve sto ti treba. Ne znam kakva je cjena kod vas, ali u CH je ok 220 Eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|