|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu i za forspil...
U maloj sam nedoumici ![]() Hvala unapred Pitas kako zivim i sta novo ima jos te budna sanjam u dugim nocima ref. Nista novo nema,sve po starom ide jos te moje oci na sve strane vide Pitas kako zivim,prati li me sreca a svaka me zora na tebe podseca
Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 17:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.09.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
F#-------------H---------F#
Pitas kako zivim i sta novo ima F#---------E----H----F#----Em6-F# jos te budna sanjam u dugim nocimaaaaaa (Prelaz: F#-H7) E-------------------------------- Nista novo nema,sve po starom ide H--------------H7--------------- jos te moje oci na sve strane vide E-------------------------------- Nista novo nema,sve po starom ide H--------------H7-----------Am-F#7-H jos te moje oci na sve strane viiiideeeeeee Posto je klavijatura ne mogu 100% oceniti sta svira, ali evo odprilike pa saraj kako oces, ionako nije original.mozes i ovako refren: E-----H---E-----H7------------E Nista novo nema,sve po starom ide H--------------H7-----Em---C-Am-H7--- jos te moje oci na sve strane viiiideeeeeee Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 17:33 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio BIOSTAR za ovaj koristan post: | daca91 (19.02.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|