|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi sta mislite o korg i3 ?... imam neke ponude i3 sa expander(32 usera) za 200eur...
pocetnik sam i hocu da uzmem i neke casove.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bolje uzmi is40,50 ili 35 bolje su masine a i zvuk je mnogo kvalitetniji,ipak je i3 prvi korgov aranzer staro je to.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio acakasper za ovaj koristan post: | petrovski.bagi (24.01.2013) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
nemam toliko novca za is40/50... ipak to su skulje i iza mojih mogucnosti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ajde da se ne ubacam bas u temu, ali ako nemas para za iS35/40/50, pogledaj malo Rolande, posto sam video da si otvorio i temu za kupovinu, i izmedju ostalog imas i Roland do 200e koliko mozes da das....Za te pare imas Rolande G serije npr. da uzmes, izmedju ostalog G600 sigurno, koji sam ja pre par dana prodao za 180e, jer mi je malo bilo hitno, a i ekrancic nije bio u 100% ispravnom stanju, ali za 200e sigurno mozes da ga nadjes....Imas na Kupujem Prodajem, pa pogledaj....Kao sto rece kolega gore, iako ima expander taj i to, ipak je stara i prva klavijatura, pa ti je nebih bas preporucio, ali tvoje pare, pa radis sa njima sta hoces....Ja sam ti cisto dao sugestiju....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | petrovski.bagi (24.01.2013) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
hvala lepo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pogledaj druze na Kupujem Prodajem...Ima jedan u Leskovcu....Proveri da li radi flopi pre svega, pa onda tastere, dirke, volume klizac, audio izlaze pozadi, ekran,...U principu, sve sto ti padne na pamet...Jaka je i veoma izdrzljiva klavijatura, tako da sto se estecki tice, mora bas jako da se ogrebe ili udari da bi se poznalo na kucistu, jer je stvarno perfektno uradjeno...Eto nesto od mene...Pricam ti iz iskustva, jer sam ga imao do pre par dana...Pozdrav i srecno u kupovini...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | petrovski.bagi (24.01.2013) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ja sam iz Makedonije.... tu roland g600 je oko 200 eur...
jel te 8 user mesta su dovoljne za balkanskoj muzici ? recimo... da ubacim oriental, 7/8, 4/4, 2/4, 9/8, cocek ritam i tako dalje... jos nesto, citao sam da treba ucitavati ritmove i boje jer svako gasenje user memorija se brise ? ? sta to znaci ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze, nije tacno ovo zadnje sto si napisao...G600 cuva user ritmove posle gasenja, a G800 ne cuva, pa si mozda permutovao sa njime...Sto se tice mesta za ritmove, meni je bila postavka dvojka, begin, rumba, sa sa, sirtaki, disko, 7/8 , 9/8...E sad, ti mozes da stavis kako tebi odgovara, ali mozes da stavis i 16 ritma, ali sa po 2 varijacije (ne sa po 4 varijacije kao ovih 8 prethodno pomenutih ritmova) ili 32 ritma sa po jednom varijacijom ako ti je malo 8 ritma sa po 4 varijacije...Uglavnom, meni je zavrsavao posao sa toliko ritmova, jer Beat-ove, Hard Rock i sl. nisam ubacao, jer ima veoma iskoristive fabricke ritmove...Toliko od mene...Ako zatreba nesto, pitaj...Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
resio sam se za roland g600... nasao sam za 200 eur vrlo u vrlo dobrom stanju... sta bi mi preporucili vi kao pocetnik za njega... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nista... sem da opet razmislis o onom i3, ipak je on ozbiljniji instrument sa odlicnom klavijaturom, o kojoj svi ostali iz tog klana koji su nabrojani, mogu samo da sanjaju, pa cak ni to.
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tranzit, za koristan post: | nidzocirjakovic (27.01.2013), petrovski.bagi (25.01.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|