|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
pozz kolege valjda sam smjestio temu na pravo mjesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Pozdrav,
Imao sam isti problem i mogu ti reci da sam se ispatio ![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Imam isti telefon i hteo sam da uradim isto. Hakala, jel ti problem da napises otprilike sve sta ti se to nije svidelo i sta ne valja?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Progooglaj za "stock android" za navedeni mobitel. Morat ćeš ga spakovat na SD karticu i iz bootloadera instalirati. Znaj da će ti pobrisat sve s moba pa pazi prilikom toga da napraviš backup. Službeni programi s kojima radiš upgrade obično ne dozvoljavaju downgrade. Svejedno,ja sam u svoj Galaxy S nagurao modificirani Jelly Bean (4.1.2) i prezadovoljan sam pa me čudi što je tebi Ice cream sandwich naspram Gingerbreada (2.3.4) loš a ja sam se preporodio kad sa se s njega maknuo...
Promijenjeno od smuchac (13.12.2012 u 15:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
nasao sam nekih klipova na yt i samo jedan ima bas za arc s al poljski jezik nista ne razumijem i kad otvorim link iz opisa nigdje ne mogu da skinem ovaj anrodid da mogu ubacit..a ima nekih sitnih nedostataka i igrice trzaju kad igram a prije nisu,i dana eto vidjo ovo sa kamerom,htio nesto da sviram i da snimim ali zvuk ne valja nesto kao u dubini nekoj se cuje i puno basa ima nije ni blizu kao prije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Čisto da znate.
Ako pratite bilo koji od tih tutoriala za Sony telefone, poništićete garanciju telefona i NE MOŽETE je vratiti. Sony za sve uređaje generiše određeni kod koji se čuva u bootloaderu, a briše se nakon flešovanja roma bilo kojom od tih metoda. Tek je pre par dana Sony izbacio zvanični flasher sa kojim bi downgrade možda i bio moguć bez poništavanja garancije, ali još uvek nisam probao. http://developer.sonymobile.com/services/flash-tool/
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | Bokic (13.12.2012) |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
A kad je kamera u pitanje .... na dosta android telefona ima ono nesinhrono snimanje na audio u odnos na video (video kasni), a pogotovo se primecuje kad se snima u maksimalni kvalitet. Pokusao sam sa neke druge kamere al nista. Jel ima neko iskustvo da je nasao resenje ? Mozda promena verzije OSa ili sta ?
@Vaxter ne secam se jesi li mi za ovo nedavno pricao da mozda promena firmware bi resila problem ili ne ? Nervira me bas zbog snimanje svirke, i sve cesce razmisljam da eksperimentisem, da resavam nekako. Da ne moram i ja downgrade da radim ?! (na 2.2 sam) ![]() Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od Ace (13.12.2012 u 19:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ja sam evo downgrade-ovo jedva nekak i sad je kamera po starom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mene na HTC Sensation povremeno pita za update,kad potvrdim on skine instalaciju i kad restartuje telefon i pocne sa raspakivanjem,stane i izbaci crveni trougao sa uzvicnikom.Nesto nece da ga raspakuje.To mi se desavalo dosta puta sa najnovijim updateom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Ako ti je rootovan fon, imaš instaliran custom recovery i tako to, to je onda normalno.
![]() |
Favoriti |
|
|