|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi, ima li rezona kupiti Kurzweill K2000 v3 za 350 evra? Klavijatura ima HD i maksimalnu memoriju za semplove i u odlicnom je stanju.
Nikad nisam radio sa semplerima, pa ne zamerite ako postavim neko tupavo pitanje, jer nisam na forumu nasao konkretne odgovore za ono sto me zanima. Idu li na njega terce kao kod Tritona, mogu li se konvertovati postojeci semlovi od drugih klavijatura za njega i glavno pitanje: Hocu li se zeznuti ako kupim tu masinu? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drug,klavijatura je malo starija,ali i pored toga vrhunski izbacuje semplove,bolje od od LE-a i TR-a...e sad mana joj je sto je stara
![]() Promijenjeno od Milan$ (12.11.2012 u 20:01 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Milan$ za ovaj koristan post: | caka012 (12.11.2012) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala Milan$, ovo je bilo ono sto mi je trebalo da se odlucim. Nije problem za 50 - 100 evra tamo ovamo, razlog sto bezim od Tritona je to sto mi njegova klavijatura nekako uopste ne odgovara. Jurio sam EX7 zbog fenomenalne klavijature, sad mi ovo ispade, kazu ljudi da ima slicnu klavijaturu kao EX7. Moracu na kraju da se trinoniziram i ja, ipak je to u tom rangu cena najpametnija investicija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da milslim da je u tom cenovnom rangu,do tih nekih 400 eura, LE najbolja investicija sto se tice solo klavijature,ipak tu je sempler,sa zadovoljavajucom memorijom,lak za rad, jedino su muka tasteri,setova ima na kilo za njega itd..nema neke velike glavobolje oko njega..za k2000 veruj mi sve bi ti bilo glavobolja,oko setova,semplova,njihovog ubacivanja,pravljenja boja,preko odrzavanja i slicnog..jeste to bila vrh klajva svojevremeno,ali istice joj rok trajanja
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Milan$ za ovaj koristan post: | caka012 (13.11.2012) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Kupis Tritona, otezas dirke(cena max. 2000din) i za malo para dobijes sasvim solidnu solo klavijturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala, odustao sam od kupovine. Argumenti su sasvim ubedljivi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|