|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Sto puta si pogresio
sto puta si s drugom bio sto puta sam oprostila samo da bih s tobom bila Ref. 2x Rano moja, rano ljuta rani mene jos sto puta prevari me bol mi stvaraj al me nikad ne ostavljaj Sto drugih si poljubio odlazio dolazio moju ljubav pogazio kajat ces se ziv mi bio Ref. 2x Sto rana me zabolelo sto te srce zavolelo sto ne ljubis mene verno dusa pati neizmerno Ref. 2x Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 15:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.09.2012
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dm
Sto puta si pogresio A7........................Dm sto puta si s drugom bio D7......................Gm sto puta sam oprostila A7..........................Dm samo da bih s tobom bila Ref. 2x Dm Rano moja, rano ljuta A7.......................Dm rani mene jos sto puta D7......................Gm prevari me bol mi stvaraj E7.......................A7 al me nikad ne ostavljaj Sto drugih si poljubio odlazio dolazio moju ljubav pogazio kajat ces se ziv mi bio Ref. 2x Sto rana me zabolelo sto te srce zavolelo sto ne ljubis mene verno dusa pati neizmerno Ref. 2x Promijenjeno od sani.etf (09.09.2012 u 15:53 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sani.etf za ovaj koristan post: | buzuki20 (10.09.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2013
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dm
Sto puta si pogresio A7........................Dm sto puta si s drugom bio D7..Em.........Fism....Gm sto puta sam oprostila A7.............H........Cis-Dm samo da bih s tobom bila Ref. 2x Dm Rano moja, rano ljuta A7.......................Dm rani mene jos sto puta D7...E(m)..Fis.....Gm...... prevari me bol mi stvaraj A7............H...Cis.....Dm al me nikad ne ostavljaaj (drugi put ide ovako: Gm............E7...........A al me nikad ne ostavljaaaj) Sto drugih si poljubio odlazio dolazio moju ljubav pogazio kajat ces se ziv mi bio Ref. 2x Sto rana me zabolelo sto te srce zavolelo sto ne ljubis mene verno dusa pati neizmerno Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 15:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|