|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pre neki dan sam probao da ubacim jedan midi set na roland g1000 da bi ukljucio terce ali desila se katastrofa...
![]() 1. terce mi ne rade ..ali to mi nije i mnogo bitno 2. kada pustim neku matricu ( midi fajl ) onda boje na performansima se smanjuju ... ( odnosno voume im se smanjuje) i tako to ostane na svaki performans i kada promenim ..... ovo traje sve dok ne ukljucim klavijaturu ispocetka i ne ukljucim neki midi fajl na gm/gs mode ...... znaci ukljucim klavijauru i sve radi ok ... kad ukljucim i iskljucim gm/gs mode onda se sve smanjuje ....i tako to ostane na svaki performans .... boja se cuje ali mogo slabo .... sta bi to moglo biti i kako da rjesim ovaj problem ?... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Da li si već rešio problem jačine zvuka boje kad pustiš midi file? ako nisi javi, pa ču da ti pomognem!
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Upravo si odgovorio na post od 26.07.2012. . VCerujem da je do sada rešio problem. Pogledaj datum pre nego što pokušaš nekom da pomogneš...
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|