|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.06.2008
Downloads: 50
Uploads: 5
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Isprika moderatorima ukoliko duplam temu, ali nisam uspio pronaći ništa slično pa otvaram svoju.
Dakle, može li mi netko objasniti kako da u nekom ritmu odsviram svoju dionicu? Na primjer, fil jedan ili fil dva mi zvuči prazno pa ga hoću dopuniti sa nekakvim akordom ili udaraljkama, ili u nekoj varijaciji odsvirati svoje akorde. Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Program ili sound, record, odaberes varijaciju, podesiš akord u kom želiš da sviraš, stisneš plej i na toj traci koju si označio automatski snimaš.Probaj, pa ćeš da se uhodaš. Ne zaboravi da na kraju sve to snimiš.Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ma znam to odprilike, ali, možeš li malo preciznije. Znaći, trebam nešto usnimiti na već postojeći ritam. Po defaultu je namješten bubanj. Kako da usnimim, recimo, bas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.08.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ode 'record' zatim 'current style',onda izaberes koju ces varijaciju ili into ili gdje vec hoces da snimis,onda moras izbrisat ono sto je vec odsvirano..ides 'menu', 'dalete' i izaberes sta hoces da obrises i ides 'enter'...onda ides 'exit da te vrati na pocetnu...onda pritisnes 'trk select' ,izaberes ono sto si izbrisao,stisnes 'play' i sviraj...i na kraju to spremis i to je to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Znaci u tome delete je kvaka. Bas cu pokusati. Puno hvala.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|