|
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Drugari, imam jedno pitanje za malo strucnije...
Imam PM1000-1, i zanima me sledece. Posto imam 2x SX200 i 2x SB122, radim odvojeno, na levi kanal vezem satelite, a na desni binove. Sto znaci da moram ici iz kutije u kutiju, a to je gomilanje kablova sa jednog na drugi kraj i obrnuto. Moje pitanje je, sledece: Da li je moguce napraviti reducir koji ce deliti izlaz na mikseru na dva? Da li ce to smetati pri radu, mozda moze da pravi problem sa omazom? Evo i slika, pa ako neko uspe da mi objasni, bicu mi zahvalan. Poz!
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
moze to,znam da je Bethoveen imao bas takve kablove koji se racvaju u dva izlaza,pa sacekaj njega on ce ti napisati tacno kako ih je napravio..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da ti pravo kazem ja sam to radio na mixseti Behringer PMP2000 razdvajo sam tako ali nakon 10 minuta rada pocne mixseta da pikuje, i kada normalno opet spojim na jedan ulaz onda radi sve pok!
Do cega je ne znam ali ja mislim da je do jacine Mixsera nema snage najvjerovatnije ili je u pitanju omaza! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mozda nisi dobro spojio kablove. Danas sam ovo napravio, i radi sasvim normalno.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Spojim sve normalno preko onog duplog kabla i nakon kao sto sam i rekao 10min mixeta pode da pikuje!
A probao sam da kopcam i iz zvucnika u zvucnik isto mi se desava! Fakat ne znam sta je! Ne kontam ja ovo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@skoričnik - zašto ne spajaš tu kombinaciju kutija kao što je uobičajeno, iz PM1000 kabl do SB122 (input) i dalje iz Output-a do satelita SX200?
Ako sam te dobro razumio za spajanje koje ti sada koristiš potreban ti je kabl kao na slici 1. Šema za spajanje je na slici 2. Obavezno koristi samo 1- i 1+ konektor, ni u kom slučaju nemoj 2+ i 2-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bolje ti budi u o
nih 10% . To za mono-stereo,da je svejedno ,nadam se da si svjestan da to nije točno. Ako misliš da je prakticnije ovo sto radiš,ok. Kroz neko vrijeme ćeš vidjeti da to nije dobro. Sto kraće to bude bilo,to bolje. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Prakticnije jeste, ali mislim da mi je bitniji odnos satelita i basova nego stereo efekat.
Jos jednom, hvala svim kolegama, napravio sam produzetke po semi kolege @casper i sve funkcionise kako treba. Pozdrav
![]() |
Favoriti |
|
|