|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pozdrav Svim,
Zanima me da li neko zna nesto vise o ovom instrumentu? Da li mozda moze da posluzi kao solo klavijatura, kakve su mu mogucnosti po pitanju boja za ovu "nasu" narodnu muziku i tako to...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
pa proseci malo po forumu , pa pregledaj teme, pa onda dodji ovamo sa nekim normalnim pitanjem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]()
da sam nasao nesto vise na forumu ne bih ponovo pitao o njoj, jedino stoji cena, i neke nasumicne poluproverene konstatacije infornacije tipa rekla-kazala. decko koji je napisa da ce otici da je proba se vise nije oglasavao. izvini ako svojim pitanjem vredjam tvoj muzicko superiorniji intelekt i ako je moje pitanje smesno za nekoga ko poznaje instrumente poput tebe, zamolio bih te da mi das neki konkretniji odgovor u vezi ps60 i njenih mogucnosti i koja joj je osnovna namena da ne bih vise ispadao smesan u drustvu.
hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
evo ovako:
Pa 60 ti je malo kvalitetnija klavijatura od pa 50. To ti je solidan arannger. Za narodnu muziku je dobra spravica,Ja sam prije imao pa 50 i kad se fino slozi moze da odradi sve poslove glede sviranja narodne muzike.Imas moje demo snimke pa poslusaj kako radi pa 50 ili 60 kad se fino slozi. Cijenu u Hrvatskoj za dobro ocuvanu se krece od 500 do 600 eura. Moj savjet ti je da skupis jos 100 eura i kupis pa 80.Onda imas sve sto ti treba.Eto ako sam ti ijole pomogao i ako te jos nesto zanima samo pitaj i nema ljutnje ovdje na sajtu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja sam mislio da je greska u sintaksi, ali ocito nije. Korg ps60 je izgleda workstation. I molim bez nervoze
![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]() |
![]() |