|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.10.2008
Mjesto: Jasa Tomic
Downloads: 231
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
![]() |
![]()
Dam im ruke da ih ugreju
dam im tugu da je razveju sve gde ti ime pise da se izbrise Ref. Ja jos sanjam jednu cesmu kap po kap, k'o nasu pesmu tu sam stala da bih suze ove brisala Mili boze kad mi uze srecu, dom, sto nisi suze jedna bi mi suza pala pa bi blistala Spustim pogled otkad nisi tu jos k'o tvoju svi me poznaju jer svuda ti ime pise jos se ne brise Ref. 3x Mili boze kad mi uze srecu, dom, sto nisi suze jedna bi mi suza pala pa bi blistala. Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 01:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Cesma-Mina Kostic
[Bb] Dam im ruke [H] da ih ugreju [Bb] [Bb] dam im tugu [H]da je razveju[Bb] [Ebm]sve gde ti [Db]ime pise [H]da se izbrise[Bb] Ref. [Bb]Ja jos sanjam jednu cesmu [Bb7]kap po kap, k'o [Ebm]nasu pesmu [H]tu sam stala [Abm]da bih suze [H]ove brisala[Bb] [Gb]Mili [Gdim]boze [Abm]kad mi [Fdim]uze [H]srecu, [Bb7]dom, sto [Ebm]nisi suze [H]jedna bi mi [Abm]suza pala [Fdim]pa bi [Abm]blistala[Bb Abm B] Spustim pogled otkad nisi tu jos k'o tvoju svi me poznaju jer svuda ti ime pise jos se ne brise Ref. 3x Mili boze kad mi uze srecu, dom, sto nisi suze jedna bi mi suza pala pa bi blistala. Forspil | Bb | Bb | Bb7 | Ebm | H | Abm | H | Bb | | Gb Gdim | Abm Fdim | H Bb7 | Ebm | H | Abm | Fdim Abm | | Bb / Abm Bb | Modulacija Forspila i Refrena H Orijental ili Em
Vrlo je tesko znati sve... Ne znati nista jos je teze. Promijenjeno od gitar (17.03.2016 u 00:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|