|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo da podelim sa vama sta mi se desilo juce u servisu.
Posto vecina zna vec da Korg pa800 ima problema sa glavnom plocom ono kad pocnu da krckaju i distorziraju i interne i semplovane boje i da se tu navodno menja glavna ploca koja kosta od 200 - 300 eu zavisi od servisa. ![]() Donese mi lik Pa800 sa takvim problemom i kazem mu 100 eu delovi 20 rad i lik kao presrecan sto nece platiti vise posto u 90 posto slucajeva se moze resiti za 120 eu.No da sad ne duljim sta i kako uradim je klavijaturu i decko plati odnese je i posle dve nedelje tacnije pre cetri dana zove na mob.kao ne valja to sto sam uradio i da mu vratim pare nazad. Ja kazem ok nije problem donesi klavijaturu pa cemo da vidimo. I donese on nju juce,upalim je ja i stvarno ista stvar,sto naravno moze da se i desi nista nije iskljuceno ali mi bio cudan sto mu se toliko zuralo da mu vratim pare kao nema on vremena da ceka i nece da ostavi klavijaturu da vidim zasto se to desilo ponovo. Okrenem ja klavijaturu upalim komp kad ono se ne slazu serijski brojevi,nije ista klavijatura. ![]() ![]() Sad se ja pitam ko je ovde lud i cega ljudi sve nece da se dosete? Mozda sam trebao da mu vratim pare stvarno je imao dobru ideju,sta vi mislite? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sreca tvoja sto si se dosetio da slikas svaku klavijaturu koju radis!
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Sva sreća si ti pametan tj. pametniji od njega pa si zapamtio serijski broj inače bi te preveslao ko neznam koga...
Takvi zaslužuju tužbu i da ih se kazni. Promijenjeno od smuchac (09.12.2011 u 17:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prijatelju, ja bih ti preporucio da uvedes u posao osim tog zapisivanja serijskog broja i motku iza vrata
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 55
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa500
![]() |
![]()
hehe...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Serijske brojeve sam poceo da slikam da bi znao koja je cija klavijatura pa ako promeni vlasnika i pojavi se opet kod mene da znam sta je radjeno na njoj.
Moracu izgleda da uvedem i motku,posebno za one koji odnesu klavijaturu i kao donose pare cim odrade svirku pa se vise ne pojave. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|