|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Ukratko ubacio sam u studio one hypersonic i addictive za bubanj preko van bascoa i virtualnog midi porta puštam midi file.
Ponekad (ne uvek) nakon prelaska na drugi midi file nestanu zvukovi hypersonica. presonus pokazuje midi komandu reset all.Ima smisla da prije novog učitavanja zvukova resetuje ali zaštio ne učita i ne nastavi svirati? Da li je do hypersonica ili od van bascoa i na koji način kojom komandom mogu sprečiti to? S obzirom da učim o tome voleo bi malo šire objašnjenje,hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ajd malo jasnije i detaljnije opisi taj problem, pa da ti pomognem jer ovako ne znam ko, koga , u sta i za sta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
U presonusu sam napravio 16 kanala hypersonica,hypersonic sam stavio u gm modus i koristim ga za sviranje midi fajlova.na van bascou pustim fajl i recimo kliknem na sledeću pesmu na listi nekad svira normalno a nekad nema zvuka.Na crnom prozorčiću iznad kanala piše mislim ovako reset all 1 hypersonic ch1.To bi trebala biti midi komanda koja je stigla u presonus.
Problem je u tome što ne umem ni na kakav način da ponovo uključim zvuk hypersonica ,a kad upalim gui na klavijaturi hypersonika stinem ton on izlazi... Do sad jedino što je pomoglo restart programa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Koju verziju Studio One imas i koji Hypersonic je u pitanju 1 ili 2 ? Mislim da znam o cemu se radi ali prije nego ti bilo sta savjetujem treba da znam ovo gore. Da, i koji je Windows ?
Promijenjeno od tranzit (17.11.2011 u 02:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
hypersonic 2 i studio 1.6 zadnji broj nisam siguran mislim da je 7,sve sa neta.
Čitao sam o tom na verzijama 1.5 da ima bug,ali kao rešeno je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hypersonic 2 je prilicno smece (a specijalno u GM modusu koji je po kvalitetu za povracanje) sto se tice njegovog rada u novim DAW softverima a VanBasco je smece i inace. Pokusaj slijedece, idi u VanBasco na Properties pa postavi Reset Modus na General Midi. Poslije toga idi u Studio One pa u Options pa onda na Advanced i Midi i tu cekiraj Legacy Midi. Probaj sa ovim postavkama. Taj Hypersonic 2 koji imas je najvjerovatnije "narodna verzija" a ona ima problema sa mnogim DAWovima, pogotovo ako radis na Win 7 ili na Visti i ako su jos male latence tim vise ali ne radi Win 7 i Viste nego radi samog Hypersonica.
Promijenjeno od tranzit (17.11.2011 u 15:46 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | momo (18.11.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|