|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Imam KORG PA50 i razmisljam da ga prodam i uzmem gem WK4 jer sam cuo da nije losa klavijatura. Da li neko ima iskustva sa ovim gem-om da me uputi da li da uzimam ili ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Mislim da ti je KORG PA50 bolji, jer je noviji i za njega imas vise materijala! A ovaj wk4 mi je na prelazu iz igracke u nesto bolje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Wk4 na prelaz od igracka ?!
Nece da je tako! Niti po izgled niti po karakteristike nije igracka. Nisam imao priliku da je probam zato nemogu da tvrdim da je bolja ali kad uporedis tehnicke karakteristike i poslusas neke snimke na youtube realno izgleda ispred pa50. Jednostavno igracka sa Sample memorija koja mislim da se nadograduje, Hard disk, 8 fizickih slajdera itd. Pa50 vec znate sta moze da uradi tako da @sstefann odluka je na tebe. Neko ko je imao Gem ce ti reci nesto vise o kvalitet i funkcionalnost sprave. Promijenjeno od Ace (25.10.2011 u 10:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
najbolje bi bilo kada bi mi rekao neko ko je svirao na obe klavijature
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Nisam koristio wk4 ali igracka nikako nije.
Imas hard disk, sempler... Cuo sam da je jako prosta za koriscenje i cini me se da je poprilicno jeftina, video sam je u oglasima za 300 evra. Sad koliko sam primetio izmedju wk4, wk6 i wk8 fizickih razlika nema, za drugo ne znam. Mozes da pogledas kako radi wk8 na youtube potrazi sidzi Pirot. Meni je taj wk4 jako zanimljiv, raspitaj se lepo i probaj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Gledao sam te snimke, i zbog toga mi se svidja pa sam postavio temu da mi kazete da li da ga menjam za pa50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
svirao sam jedno vreme gem gk-350....jeste da je on slabiji od ovog pomenutog Gema,al veoma je dobra klavijatura....sad imam pa50 fino sredjem i sluzi me dobro...moje misljenje da je zamjenis svoju pa50 za Gem jer po mom misljenju to je dosta kvalitetnija klavijatura i kad je pravo sredis izlazice zvuk mocno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
LJudi dal'da dam pa50hd za wk6HD +da doplatim 150e sta mislite o tome ....Ima li vise memorije za ritmove od pa50 ,mogu li se konvertovati ritmovi od pa50 za njega i kakva mu je dirka ??? HITNO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
ja sto sam vidio na netu gem je jaka masina i bolji je puno od pa50..sad sto se tice ritmova i toga nezz kolko ima materijala al sve u svemu moze puno vise od pa50..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bi isto trampio, gem je strava stvar i tesko se nalazi kod nas.
![]() |
Favoriti |
|
|