|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.05.2007
Mjesto: AUSTRALIA
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam Sony Floppy Adapter MSAC-FD2M,instalirao XP driver
u computer i adapter radi sa karticom od 64 meg na kompjuteru.PA50 ne prepoznaje adapter,napise da nije formatiran ali kada stisnem format na PA50 kaze nemoze procitati disk.Uostalom kada adapter sa karticom stavim u drugi kompjuter gde nije instaliran driver za adapter ni taj computer ne poznaje adaptera,pa me zanima kako ce onda PA50 da prepozna adapter kad nema driver za njega instaliran. Ovde sam na forumu nasao da su neki uspeli da to urade sa PA50 i Adapteron,Ako neko zna nesto o tome molim da mi odgovori.Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Obrati se na Alix-a on ima iskustva sa tim i mislim da bi ti znao objasniti sta moras da uradis!
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Kalipso prijatelju, koliko ja vidim po postovima jedino Kreso i ja smo probali da uradimo to sto nam je Alix savjetovao. Na zalost bez ikakvog uspjeha. Super bi bilo kad bi se nasao neko ko zna kako se instaliraju driveri na Pa50. Po mome nekom razmisljanju radi se o nekom drugacijem nacinu zapisivanja/citanja podataka na/sa ove nove memorije, koji pa50 ne prepoznaje zbog nedostatka driver-a. Super bi to bilo kad bi radilo. Meni bi to trebalo za namjenske ritmove koje pravim po pjesmama. Drago mi je da je eto barem Alixu poslo za rukom. Ja cu izgleda kako stvari stoje adapter i razne memorije za njega, da stavim na eBay i da probam da izvucem nesto love.
P.S. A sto se Alixa tice , on niti odgovara na email-e niti ga ima ovdje na forumu vec podugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
adapter, floppy, pa50, sony |
|
|