|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Caooo kolege,
Evo ja trazim vec duze ove Saleas Style boje za LE ali nazalost nemogu da nadjem. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WcYbXl1ejng Pozdrav svima Dane 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne znam kako mislis STYLE za LE. SALEAS se misli na jednog Cigana iz Grcke
koji svira Klarinet i ovo ti je neka imitacija tog Klarineta. Sto se tice ritma ovde to je neka vrsta Bugarskog ritma a boja, imam al za MOSS nemam u nekom sample formatu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Hehe Nedime, hvala ti za odgovor. Znam nazalost da vecinom samo te boje imaju za MOSS. Naravno da to bolje zvuci. Ali posto imam LE i video sam ovaj spot. Stvarno do sad najbolja bugarska boja sta do sad cuo. Cuo sam od 2-3 muzicara ovde gde ja zivim imaju na TR i LE ali niko to nece da prodaje a kamoli da menja, posto nemaju mnogi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne znam sta da ti kazem al posto je niko neda i ne menja, imam ja nesto slicno
ovome u sample na EXTREME, a na MOSS imam istu, pokusacu da je sampliram i da je postavim ovde, napravicu je i u EXTREME i u LE formatu...imaces onda.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Eh bas ti hvala Nedime, super si.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |