|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Sad trenutno imam pa50,kojeg sam doterao do jaja,jako mi se svidja kako radi,takodje imam i vocalist preformer i mikrofon akg c444. Sve me sluzi extra! Treba mi savet da li bi bilo pametno da uzmem LE-a ili TR-a pored ovoga ili da uzmem pa800 samo... Par kolega mi kaze da bi mi bila pametnija varijanta sa pa800 zato sto ima sempler,boje zvuce na njemu kao da vec imam TR-a,a i imam vocoder na njemu... Medjutim raspitao sam se za pa800 koliko bi me izaslo,i kad bi kupio NOVI,morao bi da dam i vocalist i pa50 i da doplatim 900 evra,sto mi je relativno skupo jer nemam toliko love :/ ... da li da se pristedim malo pa da kupim pa800 ili da uzmem solo??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
moja preporuka ti je pa800.jer semplovi su semplovi ne govorim ti to samo zbog boja.i ja imam pa50 i stvarno sam ga uradio dobro ima ritmova zvuce bas zivo par kolega koji imaju pa50 mi je reklo da super radi klavijatura bolje od njihovih al kad bi htio uzet tako nesto definitivno bi izabrao pa800...
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako volis da vuces jos jednu klavijaturu moze i TR, sto da ne
![]() Na tebi je da odlucis ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moja preporuka ti je, ako radis vec, da pristedis pare, znaci nemoj bit nestrpljiv. I onda sljedece godine uzmi ili tyros 2 ili 3 ili pa2x. Uzmi dobru klavijaturu i budzi. Znas i sam da je pri transportu svaki arsin prostora bitan i da smara nosenje vise klavijatura, pogotovo ako je tezga negdje dalje. To ti je moj prijedlog
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2009
Mjesto: Lukavac BiH
Downloads: 559
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 500
![]() |
![]()
šta bi ja? a ne kažem da moraš i ti! ostavi sebi 50-ku i radi dok ne skupiš lovu- kupi pa 800 pa opet ostavi 50-ku jer dok napucaš i 800-ku namučit ćeš se. ako nisi emotivno vezan za pa 50-onda sve kontra...meni ično-lakše je petljati jednom torbom,jednim setom kablova i uostalom lakše je odgojiti jedno dijete nego dva pogotovo ako ovo "starije" ne pravi probleme...ha ha ...poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Moja preporuka bi bila da kupis Tr ili Li-ja.
Ja imam tu kombinaciju i bar meni je lakse svirati sa dvije nego na jednu klavijaturu. Isto tako mislim da ti je to najjeftinija kombinacija sa kojom mozes sve da uradis,naravno ako je sve sredjeno kako treba. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|