|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz svima..Povezao sam roland va76 i LE-a midi kablom da vucem kontru za ritam sa LE-a...Sve sljaka ok,samo sto kad promenim boju na LE-u,promeni mi se i boja kontre koja ide u riotam,logicno,i to vec ne lici ni na sta..E sad mogu li nekako da zakljucam boju za kontru na LE-u koju vucem preko midija i da bude ona uvek ista,a ja da posle toga normalno sviram na LE-u i menjam boje,kako hocu,a da se boja kontre ne promeni svaki put kad ja promenim boju na LE-u?ovako ako vucem kontru sa LE-a ne mogu da sviram na njemu,ne smem da menjam boje...I da mogu li i jacinu te kontre koja ide preko midija da zakljucam da se ne menja kad pojacam ili smanjim klavijaturu? hvalai pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da to ne moze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Downloads: 214
Uploads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Moze ako namestis na korgu na svakoj boji koju koristis u combi-u da ti kontra bude na istom midi kanalu,tako da ce ti kontra sa korga ostajati prilikom prebacivanja boja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobro znaci namestim u combi na svaku boju recimo midi kanal 10 za kontru...i sacuvam to..a kako da odredim koja boja iz combi ce da bude kontra,a da kad promenim boju ostane ta boja za kontru?hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Downloads: 214
Uploads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Boju kontre pozoves iz programa i stavis recimo kao sto si mislio na kanal 10 i tako memorises u combiu svaku postavku,valjda me razumes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mislim da te ne razumem...recimo u combi modu...broj 001 mi je klavir...kako sad da namestim da ide kontra na kanal 10,a boja koju sviram na LE-u je klavir kao sto rekoh?hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|