|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.11.2010
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav! Ovako,imamo dvije vrste banki (PROGRAM) i (COMBI),e sad me zanima u svakoj od tih banki da li je moguče da u svakoj sekciji A,B,C,D.. mogu imati drugi instrument? Znači,pod PROGRAM A-da imam broj 6(violina),B-34,C-82,D-16,ili je normalno kad stavim pod sekciju A-65,da su mi sve sekcije u toj BANKI pod brojem 65? Kao što mi je slučaj sada!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Iskreno, uopće nisam razumio pitanje. Ali je činjenica da na Tr-u možeš sve prebrisati i sejvati bilo što bilo kamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ovako,sada imam postavku da kad pod PROGRAM ili COMBi pod A stavim broj 2,znači,taj 2 mi se ponavlja i u sekciji B,C,D,..,a ja bi da pod B,C,D.. stavim neke druge brojeve,ovisno o instrumentima koje trebam,B-32,C-48,D-70...Ako je moguče,to mora biti neka postavka,ili je uopče nema?To me zanima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Čini mi se da sada razumijem donekle:
ne možeš unaprijed za svaku banku staviti neki drugi broj, pa da se taj broj pozove čim promijeniš banku. Klavijatura pamti samo odabranu brojku i banku u program modu i isto tako u combi modu. Bilo bi ti jednostavnije da sve one instrumente koji tebi trebaju, jednostavno sejvaš nekim svojim redoslijedom u jednu jedinu banku. Banka prima 128 zvukova i to bi ti trebalo biti dovoljno. Isto vrijedi i za kombinacije. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mojkarma za ovaj koristan post: | markot (13.05.2011) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
E,super,baš me to zanimalo,puno hvala!!
|