|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2010
Downloads: 480
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako mogu akordi za ovu pesmu,hvala unapred.
I strofa: Kako mozes bez mene da zivis Dal si nekad pomislila to Kad sam tebi bio sve sto imas Delili smo i dobro i zlo Ref: ko ce usne da ti ljubi Ko ce suze da ti brise Ko ce srecu da ti pruzi Kad nebudes moja vise II strofa: Kako moes bez mene da zaspis Jastuk beli sa drugim da delis Kad sam tebi bio sve sto imas Kako mozes drugog da pozelis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sveta Tomic Kauboj-kako mozes bez mene da zivis(Em)
Em----------------------------Am-- Kako mozes bez mene da zivis D-------------------------Em-(C,D) Dal si nekad pomislila to Em---------------------------Am-- Kad sam tebi bio sve sto imas [2x] D(H)------------------Em-(C,D) Delili smo i dobro i zlo Ref: C---------------------G- ko ce usne da ti ljubi Am----------D7------G- Ko ce suze da ti brise Am-----------Am7----FisDim-(bass A,G,Fis) Ko ce srecu da ti pruziiiiiii H---------------H7-----Em Kad nebudes moja vise [2x] Em----------------------------Am--- Kako mozes bez mene da zaspis D-------------------------------Em-(C,D) Jastuk beli sa drugim da delis Em---------------------------Am-- Kad sam tebi bio sve sto imas [2x] D(H)-------------------------Em-(C,D) Kako mozes drugog da pozelis ------------------------------------------------------- u ovom delu gde je D7 tu sviraj bass Fis Nesto bas nisam siguran za ovaj deo gde sam napisao FisDim!! Am-----------Am7----FisDim-(bass A,G,Fis) Ko ce srecu da ti pruziiiiiii Ostavicu neko vreme temu otvorenu samo zbog tog dela, ako je neko raspolozen neka napise koji je to akord
![]() |
Favoriti |
|
|