|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos raja,
imam problem kod pa 800, hocu da kad sviram style da mi pravi chord+lower, da kad stisnem akkord on ostane, naso sam i napravio, ali uvjek kad palim klav moram to radit, i nekada se desi kad promjen performance da i to se izkljuci! Mozel to kako da ostane uvjek kao kod pa 50 i pa1X pozdrav i hvala unaprijed zaboravi reci da hocu da mi string drzi!!!A memory i lower nije problem on mi nece samo da memorise to global! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da moze a radi se na isti nacin kao i na PA80.
Kad menjas performance mora da se to izgubi ako u taj Perf nema LOWER boju ukljuceno. Nije to nikaki problem. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hvala buraze na odgovoru!
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Itekako je to problem bajo zato te ovom prilikom molim ako si ti resio taj problem da i meni kazes kako? Unapred hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To se moze zakljucati na PA800 i da uvjek sviraju iste strings na svaku boju.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Ok, Nedime da li bio ljubazan i objasnio mi kako to da izvedem. Uopste ne sviraju kada podignem lijevu ruku, a jos manje znam kako to da izvedem i zakljucam.
Unaprijed zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Prvo odaberi neki od fabrickih ritmova u kojima ti se PAD svidja. Kad dobijes te strings
na levu ruku onako kako hoces, saviraj ih u prvi performance a onda idi u GLOBAL i tamo kad ides na prvu stranicu na General nadji dole gdje ti pise LOCK, kad kliknes tu sad imas 4 stranice levo da menjas. Nemam sint pored sebe al mislim da je na prvoj gore nacices LOCK LOWER, zakljucaj to, SAVE GLOBAL i gotovo. Sacuvaj to i u setu. Onda kakve god performance i boje da menjas strings su uvjek isti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, korg, problem, prvi |
|
|