|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima, izvinjavam se ako je ovo vec negde napisano ali jednostavno ne mogu da pronadjem odgovor...naimezanima me nesto u vezi terci na dk user...ako obrisem naprimer dku user tercu na stylu, da li to automatski brise i taj sempl sempl folderu u setu ili moram da idem i u taj folder i da ga delitujem...naime imam lose terce pa sam mislio da one iz **** seta prebacim na moj ali nikako mi ne uspeva..ili neko moze da mi pomogne i malo objanski kako...hvala vam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...light=brisanje
Ovo bi trebalo da ti pomogne.Mada te bas nesto ne razumuem,kako u stylu brises dk user tercu?Znaci ako su ti terce u useru dk vec semplovane,onda brisi,a ako su samo lose uradjenje od semplova koji se nalaze u user1 i user2,onda jedanostavno idi u taj **** set ili vec koji pa ucitaj te preko njih,ako imas mesta naravno. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | Dule007 (27.02.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala, izvini trebao sam da napisem u Media, erase pa SSD-s.., pa sound,user DK...da u prvu si treba da oslobodim mesto za upis terci..znaci nesto sto ne trebam da obrisem..a vidim na na ovom mom setu nema terci na USERDK, znaci li to da nisu one semplovane terce, nego one druge koje se isto spominju negde na forumu ovde...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala Svrakane , shvatio sam, e sad treba samo da se sedne i uradiiiii...pozdrav i hvala mnogo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|