|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2009
Downloads: 220
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da li hoce neko da mi kaze kako da ubacim boje u pa 50 posto sam tek sad kupio i neznam oko njega , molim vas postupak ako ste voljni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega pogledaj na "SUCHE". Vjerovatno ima već napisano o ovome. 100%... Ako ne nadješ ja ću ti napisati. Pozdrav...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
drure imas na forumu pisano o tome.....
ubacis u klavijaturu disketu ili sd karticu zavisi sta ti je....pa pritisnes gumb DISK ili sd kard..i ides na opciju LOAD....nađes set i pritisnes F3 OPEN .....i nađes perform i onda ides na opciju LOAD F2 i ides na gumb ENTER......to ti ucita citav set sa bojama.....to je to ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo ako ti ovo može pomoći,
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...bacivanje+boja Inače, kad odabereš set, stisneš OPEN SET, ALL, OPEN, i sad odabereš opet PERFOM ili PROGRAM, opet OPEN, i onda odabireš posebno koju banku hočeš da usnimiš u klavijaturu. Ako gdje zapne, javi se na PP. ![]() Hbga, sorry momci, kad sam ja kljuckao itražio, vi ste već odgovorili. Promijenjeno od svirko (24.02.2010 u 10:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
manual manual i manul procitati i onda ce biti lakse,pa ako ne ide onda trazi pomoc ovde.
to je pravi put da upoznas klavijaturu.ovako ces samo izgubiti dosta vremena dok sve saznas.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A gde mogu naci dobre boje za pa 50?Mozda sam promasio temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa downloadiras neke setove iz download sekciju i u njih u program foldera imas user1, 2 i 3, svaki od njih je pun sa bojama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma sve sam to skidao i ni na jednom nisu boje kao u mom setu sto koristim........Znate li neki provereni set koji ima opasne boje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|