|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
E nadam se da gospoda moderatori nece se ljutiti na mene zbog teme
jer ima ih stotine slicnih, ali nigde nema nekog konkretnog odgovora. Kupio sam PA 50 i treba da stigne svaki dan, al bi zelio da znam da li se moze sd citac ugraditi umjesto floppy. Znam da su ljudi probavali, ali su stavljali usb citace, a pa 50 nema usb. Ja sam gledao na netu da ima tih citaca ide tj. isti prikljucak kao floppy. Da je to ugraditi nabaciti novi OS za pa50sd da li bi funkcionisalo? Neki strucan odgovor ako moze. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja mislim da novi Korg Pa 50 fabricki ima sd citac (Flopy je zamjenjeno sa SD citac).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Novi Pa 50 ima ugraden Sd citac, umjesto Floppy diska, pa nemash potrebe za nikakvu ugradnju, jer ces to dobiti odmah sa svojom pedestkom.
![]() |
#4 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]() Citat:
Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ljudi nije novi pa 50 nego polovan. Nema SD citac nego floppy al bi ja da nabacim sd. Da li je to neko uspio i kako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Al vidish, covjek sad kaze da je polovna trebao si to odmah napisat a ne da mi bezveze svrljamo ovdje!!!!!!!
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa nisam ni napisao da je nov. Znam da vise nema pa 50 floppy novih kupiti. Mozda negde gde je ostalo u zalihama sad se samo prave ovi sd citacima. Znam da imaju bolje tipke i malo boljeg kvaliteta, sve znam
![]() A logicno je da je onda rad snimanja... brzi. Molim vas izvinite zbog nesporazuma, pa ako neko ima neku ideju nek nabaci pomoce meni a i mnogima mnogima drugim vjerujem. Hvala muzicari!!! ![]() Dodato: Pa jel nece niko nedeljom popodne da pomogne Promijenjeno od boris-366 (31.01.2010 u 14:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Mislim da je i za G800 bila neka shema slična...a ima negdje i slika na forumu za PA50 s tim floopyem...
Evo ja sam naišao na par zanimljivih shema umjesto tih čitaća, a tu je i jedna slika koja prikazuje da se na kabal od Floopy Drivea može direkt uštekati kartica.
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne nije nova nego polovna i ima floppy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|