|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pozz ljudi i kolege.imam problem.ubacio sam neke durske i molske terce na pa 80 al nezvuce kako bi trebalo jesu terce ali nema tog zvuka koji bi trebalo da bude.pa me zanima kako to da sredim.pomagajte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
zavisi kakve si terce ubacio, dali si pravio od nekog sempla u drumkit pa sam sebi slagao, to je najbolja varijanta po meni, a to vjerovatno nisi radio, jer bi znao sta pravis, ili si u performance napravio, unjeo terce, ili si unjeo iz nekoga seta drumkit, na kojem su slozene terce od fabricke neke boje iz bubnjeva? pa to zvuci kao kad neko zvizdi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ma ja sam to iz nekog seta izvadio iz performansa.i to ninasta nelici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Druze, nisam siguran, al mislim da si ti malo pogrijesio na samom ubacivanju.. Posto je iz performansa, moras prvo na originalnom setu vidjeti iz kojih Program boja su terce napravljene, i onda i njih snimiti na klavijaturu i prepraviti to posto, kako sam te razumio nisi ubacio kompletan set vec samo pojedine terce.. Performance boje ne funkcionisu kao semplovi, njih moras u kompletu s PROGRAM bojama snimati. Nadam se da sam te shvatio kako treba, i da ce ti pomoci ovo.
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ili pa druga varijanta je ako neces ucitavati citav set za da nadjes i boje ili pa ti ne trebaju boje - mozes smeniti instrumente na upper1, 2 i 3 stavi recimo casoto harmonike i dobro ce zvucati. Trebas i proveriti u ensemble na koji od upper-e ensemble dugme ima uticaj i taj upper ti je terca! ostale na koji ensemble funkcija je na off, tamo nema snizavanje ili povisivanje tona!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|