|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Jedan problem koji nisam našao medju temama.
Znači spojim sve kako treba ( mik-input 1, output 1-mix ), medjutim u posljednje vrijeme se na zvučniku čuju neki šumovi i nestanu samo kad isključim mik na sintu. Kablove sam sve promjenio, gain i kad do kraja smanjim to se čuje al u manjoj mjeri. I da, dešava se da u toku svirke njegova snaga varira čak i izobličava glas. Šta bi to moglo biti? Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dominik za ovaj koristan post: | bejhan (15.10.2009) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
treba da menjas o.s znaci ubaci 1.6 ili noviji i nemaces problema.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Nema veze sa OS-om...
Ovako ces uraditi... Na kompresoru postavi GATE na najmanju mogucu vrednost, tebi stoji na off... Mislim da je -69, -67 najmanja vrednost, ili tako nesto... Onda neces imati shumove kada ne pevas, a cim krenes, krenuce i mic ali se shumovi nece cuti vise u toku pevanja...Bice ih ali onda nece smetati... Ti shumovi postoje i kod mene. Pozdrav.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
nema veze kompresori gate,samo ubaci novi o.s u bice u redu,ako ne vjerujes procitaj na oficijalnu stranu korga da je taj sum bug starijeg o.s zato poslusaj meni i ubaci novi o.s znaci od 1.6 ili noviji.pozdrav kolega Beethoven izvini nije nista licno samo se trudim da pomognem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ljudi hvala vam, al ja imam već novi OS 2.01 i to već dugo vremena. Nije problem, učitat ću ja njega ponovno al mislim da je ipak nešto drugo.
Još jednom hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda si dodao mnogo visokih na EQ,probaj smanji malo visoke
Dodato: U vokalistu,naravno.Glavna strana pa stranica mic i tu imas EQ Promijenjeno od zsimonovic (16.10.2009 u 14:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|