|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
<<<<<<<1 OS disketu koristite kada zelite da instalirate novi OS (operativni sistem).
Postupak je sledeci: Ugasite klavijaturu > Ubacite disketu sa OS-om > Upalite klavijaturu > Kada vas pita da li zelite da ucita novi OS, pritisnite ENTER > Kada se ucitavanje zavrsi ugasite klavijaturu > Upalite ponovi klavijaturu i novi OS je ucitan. NAPOMENA! Ovim postupkom svi user podaci (ono sto smo mi ucitali ili napravili), style, performance i program OSTAJU NEPROMENJENI. <<<<<<< Da li ste s ovim mislili i hard drive... mislim da li trba ovu disketu koristiti i kad se instalira hard drive..... Unaprijed zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ne, nema potrebe. Dovoljmo je jednom instalirati OS. On ce nadalje upravljati radom i resursima klavijature kao i svim dodacima, HD, kartice itd.koje budes dodavao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.02.2006
Downloads: 392
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
LP! Molim te možeš me uputiti kako na pa60 ubaciti ritmove i boje? Postupak? hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pogledaj u odeljku "tutorijali", ili pretrazi malo po forumu, vec je pisano o tome. U principu prosta procedura. Ubacis Flopy sa Setom, ides na opciju Disk, iz menija biras opciju Load, sa donjim dugmadima,(ako ne zelis da ucitas ceo set vec samo delove) otvaras foldere i u njima biras sta ces da ucitas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
operativni, system |
|
|