|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Razmisljam dal da uzmem korg m3(sad sam prodao tr)?Ima dosta ljudi koji dele misljenje - neki pricaju da je mozda cak i najbolja klavijatura danas,a drugi pricaju da je tesko ...
Treba mi za pop,rock,funk,soul? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Mislim da tu nema razmisljanje od dalecni istok sa neke orientalne muzike, evropa i njene tradicionalne tance, amerika sa pop,rock,funk,soul,rap,techno, pa latino pa cak i indijanske, eskimske ili africke muzike, M3 je zakon nema mu konkurencija. Ako imas dovoljno para i hoces sempler onda ne razmisljaj nego kupuj ga neces pogresiti!
Imas tu i karma i radias dogradbu i svasta brate prava stvar sto tebi treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@Atanackovic
Yamaha XS6 a pogotovo za tvoj Styl, najbolji Synth sto sam probo do sada, Semplovi Izlaze Mocno za 10 puta bolje od M3... To je moj Predlog iz Iskustva, a najbolje ti je da odes u Muzicku Radnji pa da sam isprobas. Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I naravno sad treba neko da se javi i da negira sve to što ste napisali i kaže da je Roland Fantom G ipak najbolji...
![]() Poštovani Kolega,ovakve teme se obično završavaju raspravama i nepotrebnim prepucavanjima a ti svakako moraš isprobati spravu pre nego što je kupiš...moja najtoplija preporuka je da isprobaš sve što možeš u okviru novca koji želiš da izdvojiš za instrument a pretpostavljam da je to tu negde oko 2000 eura...znači M3,Motif ili Fantom G...probaj i sam odluči,tako je najpametnije i najbolje... P.S. na Forumu imaš dosta pisanog i zvučnog materijala sa tih sprava pa i to prostudiraj...Pozdrav |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo Kolega Rolandinjos, ja zaboravi za Roland G6...
Eto najpametnji predlog od Kolege Rolandinjosa, Isprobaj sve tri masine. Poz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
U ovakvim slucajem je najbolja varijanta, rentanje nekoliko klavijatura, kao sto prave kolege po kanadi i americi. Blago njima.
Ja pre no sto sam kupio M3 nisam se skinuo sa interneta i citanje foruma raznoraznih , te gledanje video klipova, specifikacija. Posto u Skopje donesu jednu klavijaturu (ne mislim ovde na divih prodavaca, prevaranti) u prodavnicu pa se ljudi potuku ko ima vise veza da je kupi, ili jos das im kapar pa cekas od mesec do tri.
![]() |
Favoriti |
|
|