|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ubacio sam neki Set iz Downloada (mislim da je neki ciganski) i sada nemogu nijeda Ritam da punim na user2
ubacio sam novi os i resurse ali user2 uvek ostaje isto sta moze biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Povukao si sa setom sigurno i global (a to se ne preporuća i ne smije) i očitao neispravnu sysex funkciju u nekom ritmu ili kako neopućeni vole takvo stanje nazivati pokupio si "virus"
![]() Uzmi resurce dikete (onih 6 komada) i deinstaliraj OS, pa nanovo nasnimi sve, potom taj set koji želiš, al bez globala. Znači samo program, styles i performance. Kako se radi restart Pa50, imaš u arhivu foruma jer je već jedno 50-tak puta napisan i objašnjen.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
uz sve sto je kreso rekao , ako ne uspijes , onda pri paljenju klavijature drzis fade in/out taster i umjesto enter , jos jednom fade in/out ...naravno disketa sa os mora biti u sintu... tako ces izbrisati kompletnu memoriju ,pa upisi resurse...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
probao sam sve to ali user2 ostaje isto
ono sa fade in/out nije islo kod mene moza sato sto nisam ubacio Disk.neznam Klaviatura nije kod mene dao sam jednom Kolegi Hvala na pmoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 53
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
To se meni desilo pre par godina na pa 80 pa sam debelo platio neznanje nekom prevarantu Peri iz Kraljeva,Pan-elektronik.100 evra za par minuta.To je tada bilo poznato kao "virus"...Da ne skrecem sa teme previse..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 89
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro
![]() |
![]()
druze meni se to isto desilo na pa1xpro samo user3 moras resetovat klavjeturu vidi samo sta treba da drzis kad ubacis disk sa os i ponovo kad je palis ima negdje tu objasnjeno..onda ti sve izbrise total i onda samo ubacis resurce i sve ce da radi poslije ,,jer ako samo ubacis os ostaje sve na istom moras je resetovat..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
Prijatelju moj,imas ovakvu slicnu temu. Tj. dosta slicnih tema.
Ali dobro,verovatno si i ti novi ovde pa nisi video kao i ostali. Evo je,kolega BakZ i KorG X5D su imali problema slicnih : http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=5326&page=2 Medjutim,slazem se sa svima. Moras da reinstaliras OS, i sve ostalo sto su ti rekli,ali druze,ja ipak mislim da je do hardDiska ako ga uopste imas. Da li imas hardDisk u tvojoj klavijaturi ? Ako imas hard disk,moraces da ga formatiras i sve ce raditi kako treba. Ucini to pa mi obavezno javi,druze. Pozdrav,i srecno. ![]() Promijenjeno od CraZyKORG (02.11.2009 u 19:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovaj je problem resen jos pre mesec dana tako da uopste ne treba vise komentarisati i obnavljati temu!Ako neko ima slican problem neka pogleda i to je to!Jos pre 5 godina smo ovde na forumu ustanovili problem cuvenog "virusa" kod PA serije!!!!
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
Ne znam Mare,samo sam video da ima tema,i da mu treba pomoc,
pa sam cisto hteo da mu pomognem,jer znam,da ja kad sam pocinjao, nije bilo bas lako. Ok,sorry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
O moji ljudi virus za sajzere nema ako bi ga imalo postojalo bi i antivirus ali da ne diskutiramo vise o tome pogledaj ovu temu i sve ce ti biti jasno Pozdrav Tale
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...hlight=djordje
Sledeći član vam se zahvalio taletdkmk za ovaj koristan post: | dekipa (17.11.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|