|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao ljudi, imam jedan problem. Imam Cerwin-vegA kutije iz 1989,to su one kutije sa 15" velikom hornom i jednim piezom. Sve je to radilo perfektno do pre mesec dana, kada mi je u jednoj crkla horna, Majstor je to premotao i tek onda pocinju problemi,kada se uporedi ,ova motana ne radi ni priblizno kao original,on kaze da to ne moze bolje, medjutim razlika je velika.
Interesuje me da li neko zna gde mogu da se kupe originalne spunle oznaka je CV H 25 diphragms. Da li neko zna ko je generalni uvoznik za Cerwin-vegu posto ih u americi ima i cena im je 23,99dolara ili je mozda jos neko imao takav problem a verovatno jeste. Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 53
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Imas servis u Kg i to veoma dobar.Javi se ako hoces vise podataka.
pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pozdrav,prijatelju, interesuje me,kako da dodjem do tog servisa t.j. broj telefona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema ništa od toga kad se špulna mota prijatelju!
Ja ti preporučujem kupi sebi novu i orginal,24$ i nije tako skupo,čak naruči 2 za svaki slučaj. Ja sam nedavno platio ca.400EUR za 2 JBL špulne ![]() Samo nešto nisam razumeo: Kažeš da kutija ima Bas,Horna(prepostavljam misliš na elektro dinamičkog dravjera sa hornom) i Piezo visokotonac. Jel sam dobro razumeo?? Pozz
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 53
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Covek ima originalne spulne za ev pa ce mozda imati i za to sto je tebi potrebno .Nisam ni pomislio na motanje....
![]() Pozovi i probaj...sta drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Cao prijatelju, u pravu si sto posto,to su one iz 89,ja sam ih kupio nove i ta horna koja po mojim pretpostavkama nije vise od 50w,toliko lepo i slatko radi,stvarno je dobra.
Nasao sam na sajtu SPEAKER REPAIR SERVICE i tamo su 23,99 i to nije problem ali kako doci do njih,slao sam mailove ali niko ne odgovara a ne zna nikog ko bi mogao da mi pomogne a ne znam ni ko je generalni uvoznik za Cerwin vega. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Ja sam cuo za nekog lika iz Bugarske da radi spulne kakve pozelis....
Jedino da pokusam da nadjem njegov neki telefon ili email,pa da probas.... Mada original je original.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|