|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pre svega pozdrav svim forumasima, nije me bilo dugo dok sam bio u vojsci, kad sam se vratio krenule su svirke i tako bla bla padne mi napamet da kupim triton le, ali mi se desava sledeca situacija. Naime, u toku sviranja odjedanput se desi da se trenutna boja na kojoj sviram npr. klavir, cuje samo neko odzvanjanje i kada sviram stakato cuje se kao legato, javlja se i na ostalim bojama. Nisam probao neki drugi set da ucitam mozda je to problem u ovom trenutnom setu, ako je neki kolega imao problem mozda mi ima pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Mozda pomjeris ona 4knob-a na lijevoj strani pa se nesta zezne.Jeli kopcas jedan kabal na L/mono?
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
trenutno na phones posto radim sa slusalicama jos je nisam nosio na svirku, u fazi je sredjivanja. Tacnije da objasnim, meni se desava isto kao kada biste u program edit na opciju atack smanjili u minus onda boja nema atack nego kao da kasni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Nemoj na to kopcati.Na phones...kopcaj slusalice na L/mono i nece ti se to desavati.To je i mene bunilo kad sam kupio TR-a prije 3 god.
Probaj na L/mono i javi moze li
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A i zavij ona 4 poenciometra sa leve strane na nulu,moze do njih da bude u podesavanju,da ti radi transpose i slicno kad su okrenuti ali samo na nekim bojama a na nekim je sve ok
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za sada je ok, mada mi trebaju ovi potenciometri u toku svirke ubacujem rave fazone malo ali ok valjda nece na l mono izlaz da zeza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
sigurno je do ona 4 potenciometra.Ja ih koristim na 12 sati zbog klavira da smanjimo ostrinu i dodam sustain.E to mi se desavalo da kad ih vratim u normalu onda bude sve u redu ali mi se to desavalo samo ako vjezbam na phones
Dodato: Nece ti se to desavati kad budes kopcao na L/mono sigurno.
Promijenjeno od Dejan (18.08.2009 u 17:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|