|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
|
25.12.2011, 23:20 | #1 |
Početnik forumacije!
|
Seki Bihorac - Kroz veo ti vidim suze
Moji snovi sad se ruse
moje ladje potonuse sva u bijelom danas ti si udajes se, sretna nisi Ref. Kroz veo ti vidim suze a i mene dusa boli kod njega te ceka tuga dodji onom ko te voli Svako svojim putem ide oko tebe sretni ljudi sva u bijelom danas ti si uadjes se, sretna nisi Ref. Ref. Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 11:46 sati) |
24.03.2015, 19:36 | #2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.01.2014
Mjesto: Zavidovici ; BiH
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: flauta, klavir, horna, korg pa50
|
Seki Bihorac - Kroz veo ti vidim suze (Hm)ÂŽ
forspil : D,Em,Am,C,Hm [2x] Hm--D------------- Moji snovi sad se ruse D---------------- moje ladje potonuse-- ------Em------------Hm--- sva u bijelom danas ti si ----Hm-----------Em,D,C,Hm-- udajes se, sretna nisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ref. Hm----D----------A------D--- Kroz veo tiiiii vidim suze Hm---D-----A--------D- a i mene dusa boli ----------Em-------Hm-- kod njega te ceka tuga Hm--------------Em,D,C,Hm-- dodji onom ko te voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
24.03.2015, 22:01 | #3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
|
Kad si već digao temu, evo da ja dodam još nešto:
Hm--D--------------- Moji snovi sad se ruse D---------Gm---D- moje ladje potonuse ------Em-----------Hm- sva u bijelom danas ti si ----Hm-----------Em,D,C,Hm-- udajes se, sretna nisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ref. Hm---D-----Gm--D--- Kroz veo tiiiii vidim suze Hm-D----Gm--D-- a i mene dusa boli ----Em-----------Hm-- kod njega te ceka tuga Hm--------------Em,D,C,Hm-- dodji onom ko te voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Favoriti |
|
|