|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kupio sam ovaj bezicni mikrofon.
Besprekoran je, ima odlican domet, koristi dve baterije od 1.5v, ima 16 grupa sa po 8 kanala za frekfencije. Displej na mikrofonu. Displej na bazi. I sve je to super, ali mi nesto ipak ne odgovara. Sve je kristalno i mozda jos ostrije i bolje nego kod starijih modela, ali ipak nesto ne pase na moj glas. U skymusicu je bio 690e. Ima li neko kakvo iskustvo sa ovim mikrofonom? Deo teksta koji se odnosi na menjažu sam izbrisao,ako bi ga menjao postavi u oglase za razmenu.
Kakva bi tišina nastala kada bi svi govorili samo o onome što znaju... Promijenjeno od svrakan (26.05.2009 u 21:57 sati) Razlog: korekcija teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
A da se poigras malo sa ekvilajzerom na mikseru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma Dragan sem sto je odlican muzicar poznaje rad sa opremom i zvukom,jednostavno mu ne pase,mada dobro bi bilo da ljudi napisu iskustva sa ovim modelom,ipak moze uvek nesto novo da se nauci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala Svrakane, stvarno bih voleo da cujem neka iskustva sa ovim mikrofonom.
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pa ako ti se nešto na njemu nesviđa menjaj ga.Lova ti verovatno nije problem,razumeš se u opremu itd .....i šta ˝Juriš imidž,ime-firmirano,da je što skuplji,ili....˝ .Lično kupujem ono što meni zadovoljava ukus.Nemam iskustva sa ovim mikrofonom a koristim betu58 (sa kablom).
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koji mikser koristite?
Pozz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|