|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zdravo.
Da li bi mogao neko da napise KORISNE (molim vas nemojte pisati neke price sto ste culi ili prepostavljate nesto, nego bas ono sto je provjereno da je tacno!) u vezi Korg Pa 800? Citam ovdje po forumu da ima dosta kolega problema sa RAM-om. Da li je to bio problem kod prvih serija Pa800 krajem 2006 pocetak 2007 ili se taj problem desava i sa proizvodima poslje navedenog perioda? Neki kazu treba volume semplova drzati do max 110, neki drugo kazu itd... Ili je kao kod svake tehnike igraj na srecu pa ako drzi drzi... Thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
###Ili je kao kod svake tehnike igraj na srecu pa ako drzi drzi...###
E upravo je ovo odgovor,koji si ti sam dao u svom postu. Ko god ti napise drugacije,ili nesto o godini proizvodnje,ili bilo cemu drugom, nece biti u pravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo meni je crko ram pre par dana,sam sam ga zamenio,i istina je da volumen ne semplova nego performansi ne treba ici do 127 nego plafon 110,a sta ces kupiti je lutrija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Kod nas je Pa800 pao sa cijenom na 3299KM nov. (1691€)
Pa uvijek je malo sumljivo cijena pada a korisnici se zale na RAM ![]() Za te pare smatram (ako nisam upravo slobodno nek me neko ispravi dok nije kasno ![]() Ako je stvar lutrije kod kupovine onda radoh cu igrati tu igru ![]() Hvala na odgovorima do sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ako odigras,mozda i dobijes "Jack pot".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Iako mi je ram crko nisam potresen jer za te pare nema bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
druze, ja sam jedan od onih (rijetkih) koji nije imao bas nijedan jedini problem sa pa800.. koristim je godinu i 3 mjeseca i nisam imao nikakvih problema ni sa ramom ni sa sistemom ni nista... znaci, ja sam dobio jack-pot sto se toga tice... moj savjet, kupi je i cuvaj je... vise je do korisnika nego do same masine.. (osim ovih prvih serija koje su ocigledno imale tu neku gresku)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Enese nemoj crtati vraga,da i tebi ne daj boze zariba,znas kako je po Murpyjevom zakonu,kad je sve idealno,odjedno ode sve u tri p.... materine,kao npr,meni do nedavno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
hehe... ma valjda nece druze... dosad je radila odlicno!!! da je ne ureknem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ćuti da ne ureknes evo i ja sam prestao komentarisati bilo sta na tu temu ali sam dosta i komentarisao tako da ko zeli pretrazice forum 9i naci ce sta ga interesuje
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, korg pa800, kupovina, pa 800 rom, savjet |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|