|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  31.01.2009, 06:35 | #1 | 
| Godfather |  Filozofija 

Ako je Goran Karan i Dino Radja, zashto je Edo Maajka? Ovo je jako bitno filozofsko pitanje za koje nam i dalje nedostaje odgovor... 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  31.01.2009, 07:12 | #2 | 
| Nishki |   

Ovo je jako cudno!!!!Ovo bi trebalo da se resi nekom jednacinom!!!!
		 | 
|   |   | 
|  31.01.2009, 09:43 | #3 | |
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 18.04.2007 Mjesto: Tamo i ovamo Godina: 44 
				 Downloads: 523 Uploads: 5 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova

Instrumenti: Imam svasta Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D  |   Citat: 
 Da razjasnimo jednacinu pre nago sto izrachunamo X je Goran Karan, Y je Edo Maajka, D je donacija. Dino Radja je P (PEVACHICA) znaci ovako (X + Y) = Xm + Yz = 1 + Xs + D + P = 5x sa ovom prostom jednacinom sabiranja smo dosli do zakljucka sta? pa da ih ima petoro u ovom slicaju Goran Karan je otaca dva X (nepoznata deteta) i ovim opravdava teoriju da je muzicar, a Edo Maajka mu je zakonita zena a Dino Radja pevachica. Verujem da sam resio jednachinu pa ako sam se negde zajebo prepravite. X - Goran Karan Y - Edo Maajka D - Donacija P - Dino Radja Xm - Muz Yz - Zena 1 - Jedno legalno dete Xs - Goran Karan (na svirci) D - Donacija u hiljadama spermatozoida | |
|   |   | 
|  31.01.2009, 11:40 | #4 | 
| BANANOVAN na sopstveni zahtev!!! Registrovan/a dana: 06.12.2004 Mjesto: Sabac 
				 Downloads: 688 Uploads: 14 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova

|   

Odgovor na ovo pitanje zna samo Cak Noris!   | 
|   |   | 
|  31.01.2009, 13:09 | #5 | 
| Banovan! |   

upravu si milane, samo chuchky ovo moze rijesiti...
		 | 
|   |   | 
|  31.01.2009, 13:33 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 15.02.2008 Mjesto: Srbija 
				 Downloads: 249 Uploads: 28 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova

|   

to sam ja radio iz porodicnog i starateljskog prava. goran je primio semeni proizvod i samim tim je donor Dinu,koji je izvrsio surogat materinstvo (nosenje i iznosenje tudjeg ploda) edo majka ima sva prava kao zakonski roditelj tj staratelj. dakle hrani cuva ,ako moze doji itd, i ima prava da imenuje oca deteta. ovo je bilo sa pravne strane. | 
|   |   | 
|  31.01.2009, 15:41 | #7 | 
| Vredan član društva |   

da,da..stvarno je cudno..a jeste li culi da je opet prestao Brad Pit, a poceo Pit Sampras...   
				__________________ Korg pa80 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |