|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Vaxtere izvini prijatelju pokusao sam na sve nacine za upload i opet isto pa sad evo tu cu da dam link gde bi mogli da download ovaj SET .
Terce - orientalna skala i molska od sve tonalitete C-dur skale i molim vase misljenje za terce kako vam se dopadaju poz do svi i jos jedanput Vaxter izvini link : http://rapidshare.com/files/188006531/NECKO.rar Promijenjeno od korgpa_800 (23.01.2009 u 10:55 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ajde da probijemo led, i ako ih nisam probao prvi cu se zahvaliti, klikom na Thanks!
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
za da bi radio set perfektno uctiajte :
Necko.KSC pa idite Utility i onda Load i onda vas pita da stiklirate Necko.PCG <<<< ovo stiklirajte (odaberi ![]() kad se sve to loduje dobro onda u Combination Bank A pocinju terce Orijental i Mislim da u Bank B su Molske ....sami videcete gde sta ...i u Program Bank A su samo ciste Armonike (registre) ...sa ovom objasnjenje necu nikome da prodajem znanje,...nego za oni koji ne znaju jos dobro da rade TR ....ovo pisem od svoje iskustvo ( kad nisam zano ![]() Poz do svima i vas komentar a ima dosta druge setove koje cu da stavim na yu-midi P.S. Vaxter hvala druze ![]() Promijenjeno od korgpa_800 (23.01.2009 u 13:06 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Hvala i od mene.
A stikliranje pretpostavljam znači "označi" ili "odaberi" ili "stisni"........ Pozdrav |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dominik za ovaj koristan post: | laky (29.01.2009) |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Prebacio sam u download, i sredio onaj problem.
Mislim da bi sada trebalo da mozesh da uploadujesh... ![]() Ova tema moze pod kljuch... ![]()
Favoriti |
Oznake |
harmonike, obragene, semplovane, terce |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|