|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
MARCO7 - - - čovek je živa legenda, još nisam sreo boljeg i korektnijeg lika od njega, noćas mi je objašnjavao cake i fazone na Pa1xPro. Kako se šta radi, pakuje, podešava, štimuje...ubacuju ritmovi, editovanje... Ma sve,sve... Nije mu bilo teško da mi 3 sata ali bukvalno 3 sata objašnjava,gde,kako i šta da namestim!!! Stvarno je momčina za primer!!! Dobar muzičar i opasan drugar!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hihihi uspeo si da se probudis i stignes na vreme na posao
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Jesam, isprobaću čim krenem na tezgu. Znam da su vrhunski!!! He,he, jedva sam ustao! Malo sam zakasnio ali nije strašno! he,he.....A ti!? Mislio sam da nećeš pre 12h.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aj da i ja kazem nesto o kolegama koji su mi extra dragi n a ovom forumu!Imam dosta drugara na ovoj stranici koje znam licno i koje znam ovako preko foruma!Posebno bih pozdravio i imama samo reci hvale za sledece ljude-Evo igorcina koji je otvorio post,Miki big boss,Alix,Vaxter,Gala,Milance,Fico Slovenacka legenda,Mikikg veliki majstor
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (09.05.2008 u 09:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() Meni su ovdje svi legende, majke mi. Svi ste mi odreda dragi ko da vas znam 100 godina. S nekima se znam uživo, s nekima nažalost samo preko site-a, ali ste prijatelji kakve je teško u stvarnom životu naći. Da mi osnujemo neku političku stranku za vlast ma uvjeren sam milju posto da bi pobjedili samo tako. ![]() Ovim putem pozdravljam legende (nek mi ne zamjere oni koje nisam nabrojao) : Yu-midia, Vaxtera, Mykelia, Marca7, Ficu, Alixa, Vingulu, Galu, Ivicu (No.1), Blatusana, Sejorolanda, Kukia, Marca, Svirka, Dzorza, Gorpeta, Adriana, Mikikga, Milanceta, Maricma, Zeku, Vlaxxya, Din074, Jegera..... Kolko nas ima, hebote kolko nas imaaaaa. Koooolllkkkoooo naaaas imaaaaaa ![]()
![]() Promijenjeno od kreso (09.05.2008 u 13:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
susret je super ideja samo je pitanje ge i kada jer smo svi rasuti po celom svetu..... to bi bilo mozda najbolje negde na leto kada vecina dolazi kuci na odmor
I od mene VELIKI pozdrav za marka sve pohvale za rad i na forumu i profesionalno @Marco: jel ti rade lupovi sad kako treba?? Ja nikako da uklopim lup za sa-sa
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja, zaboravio sam Gala, on je mnogo jak lik!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Downloads: 1076
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
svakom kolegi mislim sve najbolje nisam zavidan ljudi pokazuju ko kolko vredi samim tim sto te pozivaju.pomogni coveku uvek kad mozes.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Milancepirot
Da nije vas ja ne bi ni znao da ove teme postoje. Pripazite malo na datume poslednjeg posta pre nego odgovorite. Hvala |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko se toga promenilo...ohladilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |