|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  31.01.2008, 02:11 | #1 | 
| Vredan član društva |  korg i3 

moze li mi neko ko je imo iskustva sa korgom i3 reci kakva je to klavijatura, koliko se da isprogramirat i kakva joj je cjena? hvala!
		 | 
|   |   | 
|  31.01.2008, 02:28 | #2 | 
| Kao kod kuće |   

KORG i3 koliko znam ima 4 user-a,tj. mozes ubaciti 4 ritmova.Boje ne mozes da editujes. A inace klavijatura moze jos uvek da odradi svirku,i ima jako kuciste i odlicne dirke. A cena po mojom ako je u odlicnom stanju ne bi trebala da bude vise od 300-350 evra. 
				__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! | 
|   |   | 
|  31.01.2008, 03:05 | #3 | 
| Vredan član društva |   

kuki hvala..kako ima malo usera onda bi bilo dobro da po svakoj varijaciji ubacim drugi rimam,zar ne? inače sam novi u narodnoj muzici, pami je puno toga jos strano, a jako me zanima.
		 | 
|   |   | 
|  31.01.2008, 03:10 | #4 | 
| Kao kod kuće |   

E to da u jedan ritam ubacis npr. 9-8 i 7-8 uopste nije losa ideja! Ja sam postavio neke setove za KORG i3 u download centar(ne znam kakvi su). Ma samo polako naucices vremenom,pogotovo na ovom forumu koji je odlican. Pogledaj malo teme po forumu ima dosta toga. 
				__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (31.01.2008 u 03:14 sati) | 
|   |   | 
|  31.01.2008, 03:31 | #5 | 
| Vredan član društva |   

po svemu sudeci nije bas sjajna za kvalitetno odsvirati narodnu muziku..jer imam problema i sa tercama, a znas i sam da ih nije uvijek lako odsvirat. ima svojih kvaliteta, kao sto si spomenuo dirke, ali mislim da se u nicemu drugome ne istice..skinuo sam sve sto si stavio u download centar, ali jos moram i ja vidjeti kako to zvuci. hvala ti jos jednom...
		 | 
|   |   | 
|  31.01.2008, 03:38 | #6 | 
| Kao kod kuće |   

Dobro to je starija sprava,isprobaj ono sto sam postavio,nesto se sigurno da iskoristiti.

__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| korg | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |