|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.12.2020
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Desava mi se da kada upalim klavijaturu ekran ne reaguje na dodir,dok pritiskom na bilo koji taster sve radi najnormalnije. Cudno je da mi se to ne desava svaki put i ekran radi normalno ali zapuca na svako 3-4 paljenje,nekada i vise. Ako neko zna voleo bih da mi kaze u cemu je problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova
Instrumenti: klavijature, harmonika
![]() |
![]()
Jesi ili ikada kalibrisao ekran ?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cleaner za ovaj koristan post: | milan1996 (27.12.2021) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
na pa3x secam se kad sam ga uzeo navalio sa svog g1000 konvertovati stilove sa unoiversal stile XT programom u pa3x, i kad jednom isto tako malo malo ledi klavijaturaa, ja kontam sta je gdee greskaa i tooo, kad dodjem na ideju da pobrisem te stilove iz tog smece konvertera, i nikad vise set i klava nisu zaledili ekran da moram restart cele klave.
znaci to smece od konvertera ne uradio dobro CC poruke i zaglupi klava.. pa obrati paznju na to... dok sam kasnije iz tone setova ubacivao u pa3x mesao i nikad vise nije zaledila..
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cleaner za ovaj koristan post: | milan1996 (28.12.2021) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Jesam,ali to se ponovo desilo. Stvarno ne znam sta je,ali to se uvek desi samo kada upalim klavijaturu i onda ne reaguje touch dok pritiskom na bilo koji taster on normalno menja po ekranu,i onda moram da restartujem da bi onda na sledece paljenje touch radio. Ne desava mi se na primer da mi touch zabaguje dok radi.
Dodato: Do toga nije zato sto je uvek spusten. Promijenjeno od milan1996 (27.12.2021 u 19:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Zamisli nedaj boze u sred tezge zabaguje, pa samo da places....
Bas cu da pitam drugara inace majstora koji mi odrzava sve sta bi to moglo da bude pa cu ti javiti ovde ili na priv poruke ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cleaner za ovaj koristan post: | milan1996 (28.12.2021) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|