|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi ocitao sam nekakvu tercu nemam pojma i kada sam je negde ocitao izgubio mi se bas sa svakog moguceg ritma na klavijaturi ???
sta se to desilo i kako to mogu da vratim ???? Pomazite ! ! ! Ljudi nemam predstavu sta da radim . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
jel ti nesvira bas ili ga nemas uopste? ja sam imo slican problem kad sam ubacivo lupove nije mi radijo bas, sempal je bijo i sve je bilo kako treba al nije sviro, problem sam rijesijo sa tim da sam lovdovo drugi komplet sto sam ga sejvo prije neg sto sam ubacijo te lupove i dao save tako da probaj tako, ili stavi novi OS ako ga jos nemas i lovduj komplet prije neg sto si te terce lovdovo i trebalo bi radit. nadam se da sam ti pomogo. uziva i sretno!
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Druze probacu, nisam nista radio !Ne znam ziv sta cu !Skroz sam otisao u onu stvar, ako to ne resim !Hvala ti na pomoci pokusacu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Resio sam uz pomoc druga IVICE iz Makedonije !Svaka mu cast i veliki pozdrav za njega !
I sve vas koji ste hteli da pomognete, a nazalost sasvim ih je malo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
Ljudi molim vas ako vec imate resenje za neke stvari objasnite barem sta i kako ste nesto resili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Upravu si Meko, ja da sam imao takav problem ja bi ti napisao, ovako ne znam, nikad mi se nije tako nesto desilo na pa1x. I Ognjene, ubuduce pazi gdje postavljas teme, ovo ce ti biti sankcionisano jer nema nikakve veze sa svastarom, nego sa temom Korg... Poz
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ma Ogy drugaru,
Nemas potrebe da se nerviras toliko covjece.Ode pritisak,zivci,zdravlje.... ![]() Ima ovdje dobre raje,odgovorice ti oni,samo treba malo vremena da prodje da skontaju sta si pitao.Znam, ja da je gadno ako ti se zuri,ali lagano prijatelju-cuvaj zdravlje. Ako nisi 100% siguran gdje ces postaviti temu,onda nemoj u svastaru nego u CEKAONICU druze-tu ti je najsigurnije.Onda ce moderatori dalje da raporedjuju. Samo lagano i bez nervoze.Ovdje smo svi ljudi da se druzimo. Neka ti je sretna ta nova klavijatura i opusti se i uzivaj. Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Kad se izgube Ritmovi na PA 800!
Svako ima CD koji je dobio uz klaviaturu tu se nalaze resurse : Morate ih staviti na USB Stuk imorate da idete u Meniu ima ristori i morate ucitati kad je sve gotovo nakon par minuta PA je ko nov jer neko nije namestio dobro te stvari sto je postavio u Foram Fdur i set proba Set toliko od mena ali ,Morate i sami da ipitate sve opcije klaviature a ne samo sve na gotovo i samo sviranje nego mora i da se uci malo Pozz. Da nesto sa globalom nije ok nemam poima ali kad sim ucitao sve prevorm. se i ritm. izgubili nije nikakav problem ,da takvih problema nema onda nebi se ucili i nebi bilo Foruna amoguc je ineki virus ja nisam nikog napao da nesto radi sa namjerom Ja sam samo izjavio sto mi se desilo i kako sam rjesio prblem al drugi nece ni da citaju knigu koju su dobili (bez losih namjera i misli) Ziveo ti meni Korkovac i nek tije sratna NOVA 2008 G. POZZ. ZIVELI Pozz. Da nesto sa globalom nije ok nemam poima ali kad sim ucitao sve prevorm. se i ritm. izgubili nije nikakav problem ,da takvih problema nema onda nebi se ucili i nebi bilo Foruna amoguc je ineki virus ja nisam nikog napao da nesto radi sa namjerom Ja sam samo izjavio sto mi se desilo i kako sam rjesio prblem al drugi nece ni da citaju knigu koju su dobili (bez losih namjera i misli) Ziveo ti meni Korkovac i nek tije sratna NOVA 2008 G. POZZ. ZIVELI |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, izgubljeni, posle, ritmovi, terci, uchitavanja |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|