|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  03.10.2007, 20:55 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 03.07.2006 
				 Downloads: 62 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Pa1xpro povecavanje memorije 

dali neko zna ima li kakva kombinacija da se poveca memorija na pa1xpro ima mesto za 4siim memorije a samo je 32mb unapred zahvalan
		 | 
|   |   | 
|  03.10.2007, 21:01 | #2 | 
| Otac nacije |   

Pozdrav Dragane Do sada sam od mnogih cuo moze ovo ono ali definitivno nepoznajem nikoga koje tako nesto uradio. Ako saznamo nesto vise o tome javicemo se ! 
				__________________ --------------------------------- PRIDRZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU www.yu-midi.com | 
|   |   | 
|  03.10.2007, 21:11 | #3 | 
| Suludi Moderator |   

Kako nepoznajes jebo ga ja! Znas da sam ja vratio svoj PRO radi tog sranja! Radzeno je nesto bilo al nisam ja. Taj koji ga je immo prije mene! I NEsto je na maticnoj jebano bila i nije se moglo vise koristit. Stavljo sam Ramove nove stare sve sve. NIsta nije pomoglo dok ovaj u servicu nije reko tako! Nediraj care nista moj prijedlog!
		 | 
|   |   | 
|  03.10.2007, 22:16 | #4 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 08.09.2005 
				 Downloads: 47 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

caos, ima mogucnost ko ja kosta valjda 150€, valjda se mjenja platina neka...... nacu se sa tim tipum pa cu da vidim dalje, javi cu vam ako sta bude.... pozdrav | 
|   |   | 
|  03.10.2007, 22:28 | #5 | 
| Suludi Moderator |   

jasta ce moj care. to kad bude pogotovo od tebe ja cu imat i pa2xpro i m3 i porsche mirage gt(gemballa) i svirat cu bolje neg svi na svijetu!!
		 | 
|   |   | 
|  03.10.2007, 22:37 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 08.09.2005 
				 Downloads: 47 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

?????????????????
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti |