|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]()
Trenutno sam u velikoj nedoumici, ne znam sta da uzmem od aktivnih kutija. Treba mi za vjezbanje sa orkestrom i neke manje svirke. U orkestru je bubnjar, klavijaturista i harmonikas. Planirao sam kupiti Peavey PR12P ali sam onda u izbor uvrstio jos nekoliko kutija koje po specifikacijama nude vise za iste ili manje novce. Ne znam kako zvuce i nisam imao prilike slusati ove kutije pa mi je svaka pomoc dobrodosla. Stvari stoje ovako:
1. Peavey PR12P ( 170W RMS ) + Shure SM58 SE - 340 eura (neka akcija) 2. Behringer B212D ( "350" W RMS ) - 250 eura 3. FBT Jolly 12RA ( 200 W RMS ) - 250 eura 4. FBT Kempton ( 250 W RMS ) - ne znam tacnu cijenu ali mislim da je u tom rangu Koristim Behringer Xenyx1832FX mikser. Ne planiram uzimati polovne kutije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
puno bolje od svega tog sto si naveo ce odradit kutije the box pa502a,a kostaju u thomanu u njemackoj 279eura,slucajno sam skoro u njemackoj odradio svirku na te kutije i iznenadio se,vrijede vise nego sto kostaju po meni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
zar radi 30eura treba uzet slabiju kutiju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
@ella 85,ja ne pricam sta da kupi,bas me briga sta ce kupiti,ja pricam o onome sto sam ja probao,nigde nisam naveo niti opljuvao kutije koje ti spominjes.Pricam samo da za te pare Behringer radi ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2008
Downloads: 397
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ja bih dodao P-Audio X-12A. Između ostalih imam i ove 2 aktivne kutije, rade kod mene svakog vikenda već 2 godine. Izuzetno pouzdane, dobar zvuk, 300W (RMS), Bi-AMP... Cena je oko 300EUR komad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|