|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  20.06.2011, 13:29 | #1 | 
| Banovan! |  edinzulic- demo snimci 

Evo da i ja krenem sa svojim demo snimcima...  Evo nesto kratko uradjeno sa malom improvizacijom na pocetku i uvod pjesme "A tebe nema" Ovaj demo sam uradio na klavijaturi Korg IX300 Znam da ima gresaka ali popravit ce se   (Link) Dodato: Evo ga jos pa komentarisi te valjal ? (Link) (Link) Promijenjeno od edinzulic (21.06.2011 u 00:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  24.06.2011, 09:46 | #2 | 
| Drugar foruma |  .. 

u prvom snimku klarinet je preglasan.. drugi nepoznam .. a treci jos malo preslusavanja forspila i meledije jer neide tako kako si ti odsvirao... drugim rjecima jos dosta vjezbe i rada i skidanja... 
				__________________ Sa Štovanjem mojjmbg - Danijel Minčić | 
|   |   | 
|  24.06.2011, 21:10 | #3 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 17.03.2011 Mjesto: USA 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 1 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: Roland Interesi: Muzika-Kosarka  |   

dobar si care svaka cast,samo interesuje me dali ti klav koristi semplove ili ne
		 | 
|   |   | 
|  25.06.2011, 02:01 | #4 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 12.05.2010 Mjesto: Srebrenik 
				 Downloads: 679 Uploads: 12 Rekao HVALA: 9 

Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova

Instrumenti: Korg PA900  |   

treba jos vjezbe kolega,bice to dobro samo se trudi...joj da mi je ponovo taj ix300 samo zbog tog klarineta heh...pozz i evo usput da odgovorim kosmajcu nema ta klavijatura semplove to je sve od fabrickih boja..pozz

__________________ Konobar donesi vrata hocu da izadjem   | 
|   |   | 
|  28.06.2011, 13:24 | #6 | 
| Drugar foruma |   

Nije loše. Ne sviđa mi se sljedeće, kao prvo odvajaj note malo kad sviraš, ovako ti sve zvuči kao da je spojeno, mislim na solo, odahni malo   Drugo, snizi bass za oktavu. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |