|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Treba da snimim midi fajl u cubase. Imam korg pa80 i midijem sam ga povezo na zvucnu m-audio Firewire 410. Kad otvorim cubase izaberem new project pa 16 midi track senqvencer....ali nemogu nikako dobit zvuk midija, odnosno kad sviram na klavijturi on pravi zapis u cubase ali nema zvuka, jedino kad na midi out izaberem microsoft GS wavetable SW synth??? kako rjesiti problem
Dodato: Napominjem da pravim midi i onda cu da od njega napravim namjesnki ritam za aranzer korg pa80? ima li neko bolju ideju???
Ko pjeva zlo nemisli Promijenjeno od mr_eko (03.04.2011 u 20:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
na levoj strani ti pise:
input: ALL INPUTS output: ... posto kazes da cubase snima podatke kad nesto sviras al ne daje zvuk, onda ti je output pogresno nastelovan. tu nastelujes m-audio da bude output ... korg menjas u local OFF isto tako ako koristis VST ... input ostavis tako a output menjas na VST kojeg zelis ...
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Naso sam u cemu je problem ali mi treba patc za cubase od korg pa80?
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Druze batali cubase , instaliraj neki od cakewalk program , recimo muziccreator , mnogo ti je jednostavnije raditi a cak mozes i terce da pravis za intro, cubase je extra da sebi napravis demo za svoj cd , tj on ti je visekanalni snimac .... poz
![]() |
#5 | |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]() Citat:
![]() kad bude dozvoljen ovaj link probaj da skines i da instaliras u cubase-template-folder ... paznja, pise da je fajl za cubase SX 1.0 al reko da pokusamo sa novijim verzijama pa mozda i funkcionise ![]() http://www.yu-midi.org/forum/downloa...=file&id=11744 pozdrav
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Znaci samo sam namjestio u globalu na korgu Local off, i ubacio putch listu od korga.....ali imam problme kasnjenja zvuka kad sviram????
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Jesi li podesio da ti "Sound device" bude tvoja zvučna karta?
To uradiš klikom na "Device setup"i označi tvoju zvučnu. Pozdrav!
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
ovako je kod mene nastelovano:
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Skonto sam u čemu je greška bila. Znači postavke na računaru su ok, ali na globalu pa80 MIDI CONTROL je bilo Clok: Internal i Clock send MIDI, sad sam prebacio Clok na PC to Host a Clock Send na off......
![]() odo se sad bacit malo na poso.......da nešto i snimim-... hvala svima koji su pokušali pomoć... Dodato: Nažalost opet se pojavilo kašnjenje...neznam u čemu je više problme???
Ko pjeva zlo nemisli Promijenjeno od mr_eko (05.04.2011 u 23:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|