|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: S.Mitrovica
Downloads: 453
Uploads: 3
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA80, Korg Triton TR
Interesi: sviranje pevanje mzika!!:D
![]() |
![]()
Imam jedan problem oko pa80 !!pojacavanje sola(desne ruke) nema nikakvu funkciju jacina tona mi je ista... sem ako smanjim ili pojacam na master volume!!
U cemu je problem? Promijenjeno od Sejox (26.09.2010 u 13:38 sati) Razlog: Promijenjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
hvala druze probacu pa cu javiti!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima !
Evo ovako, ides na DISK, ERASE, pomocu tastera F1 nadjes SSD da pise(da ti ne objasnjavam dublje), pomocu tockica oznaci PROGRAM, F3 taster(OPEN), obrisi sve USERE osim USER01, 02 i USERDK, iskljuci klavijaturu i ponovo ukljuci i trebalo bi da proradi !Javi sta je bilo. To je savet od predhodnih kolega- kod mene na PA 50 je bilo uspesno a koliko znam i kod drugih na drugim Pa serijama Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Imaju dva moguca problema, moguce da je uradis ovako kao sto ti je rekao kolega milan_lekic, ili je problem sto taj slider nije namjesten za to u opcijama, zato se i zove assign slider, jer mu je moguce dodjeliti vise funkcija. a po defaultu mu je smanjivanje i pjacavanje boje. E sada ako si ucitavao neki global, moguce je da je u njemu to iskljuceno ili je namjesteno nesto drugo. PS : Nema potrebe ni za kakvim brisanjima.
Sledeći član vam se zahvalio driftkiller za ovaj koristan post: | milos1 (02.02.2011) |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala sstipa radi!!!
Dodato: Hvala svima i jedan veliki pozdrav!!! Promijenjeno od milos1 (26.09.2010 u 17:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|