|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2009
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
Da vas pitam posto se slabo razumem.... Znam da klavijatura koja nema zvucnike moze na bilo koje da se prikljuci, ali ja hocu da prikljucim i mikrofon zajedno sa klavijaturom, pa sta mi sve treba? Za kucno vezbanje mi treba, ne za tezge... I jel moze da se prikljuci na kucni bioskop npr?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa vidi sad ima tu nekoliko varijante. Nisi naveo ni budzet koliki je a ni za koja klavijatura se radi. U svaki slucaj mozes kupiti Aktivne monitore koje bi imale na sobom prikljucak za mikrofon. Ali to nebi te kostalo bas jeftino. Mada tako bi ti bio mikrofon suv, bez efekte. A verovatno bi bilo tako i kad bi sve to povezao na taj tvoj kucni bioskop, mada secam se ranije da je neko pisao da DVD pleer mu ima efekte za mikrofon ?! Ako je i tvoje takvo onda super. I kao zadnja mozda i najbolja jeftina varijanta bi bila da kupis sebi neki mali mixer sa efekt procesor. Ima jeftine od Alesis, Peavey, Behringer..... i na njega ukljucis klavijaturu, mikrofon i povezes koje hoces aktinve zvucnike.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Behringer Xenyx 1002FX i nabavis neke aktivne zvucnike (ili samo jedan), i teraj, to ti je za kucnu upotrebu i vise nego odlicno.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Kao sto su kolege rekle, a ako nisi zahtevniji i ne trba ti da bude prejako mozes i da uzmes ovako nesto:
![]() Genius SW-HF 1800K Karaoke se zove, imas prikljiucak za 2 mikrofona, podesavanje njihove jacine, eho... Oni su oko 50e Pa odluci sam na osnovu kolicine novca koji imas da izdvojis. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milepsr za ovaj koristan post: | catko (11.09.2010) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pa budzet... Idelano bi bilo kada bi moglo nesto za manje od 100 eura da se nadje.... Klavijaturu kupujem za koji dan - Roland G800, a kucni bioskop sam nasao preko oglasa za 70e ovaj model - ******************************
Vazno je da se ok cuje, ne mora da bude preglasno... Ne deluje lose Genius SW-HF 1800K Karaoke... Dozvoljeno je objavljivanje linkova samo za sajtove direktnih proizvodjaca. Promijenjeno od Sejox (14.08.2010 u 19:25 sati) Razlog: Obrisan link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne moras bas taj, ja sam ga naveo samo kao primer, imas gomilu takvih sistema, i slabijih i jacih.
Nisam ga probao da bih mogao da kazem kakav mu je kvalitet, video sam ga uzivo, ne izgleda lose, e sad kako zvuci... To treba probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Razmislio sam i mislim da mi ok deluje ono sto je skoricnik predlozio.
Xenyx 1002FX kosta oko 90eura (xenyx 1002 10e manje, nznm koja je razlika.... ), e sad nasao sam najjeftiniji aktivni zvucnik za 210e - Behringer E1220A.. Jel ima neki jeftiniji? Koji mi preporucujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Razlika je u tome što 1002 FX ima ugrađen efekt procesor, i mislim da je to najjeftiniji mikser sa efektom koji možeš naći. Imaš aktivne monitore Behringer MS-20 i MS-40, koštaju manje od 100€ i jedan i drugi, nisu nešto jaki, ali je zvuk dosta dobar za te pare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Oni imaju oko 40w ako se ne varam? Nasao sam na net aktivni monitor Behringer F1220A, 125w ima, oko 130e kosta, on kakav je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|