|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima
Neki semplovi u triton studio sume ili kako da kazem krce ,imam 96 MB sta bi moglo biti .Ram memorija je original od Korga i nove su .Dali je u pitanju kvar same klavijature ili ramova ili mozda samog Sempla.U Tr je sve funkcionisalo kako treba . Veliki Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozzz.moze ti biti do sempla.ali zna biti i memorija ram. probaj izvadit memoriju i stavi samo jednu od 32mb, i ucitaj neki set do 32 mb,,i tako isprobas sve jednu po jednu,tako sam ja kad mi se to desilo, i kod mene je bila memorija.eto ako sam pomogao sta.sretno pozzz.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Možda ih nisi stavio kako treba,dešava se.
Izvadi i probaj malo jače utisnuti u zazor. To što si opisao je otprilike pokazatelj neispravne memorije. gnovako8 ti je dao praktičan savijet . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Nazalost do ram memorije nije posto mi je jedan kolega dao svoje memorije sa svoga Studia i ista stvar se desava ,zujanje ,krcenje.A moji Ramovi kod njega rade sasvim normalno imamo iste setove na Klavijaturama.Dali je moguce da neki sempl nije ucitan kako treba.
Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I to ćeš lako ustanoviti ako učitaš set od tog kolege u svoju klavijaturu i čuješ da li krči...u svakom slučaju je moguće da sami semplovi pucketaju
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Rolandinjos na savjetu ,ali na TR mi je sve radilo kako treba jeli postoji mogucnost da set nije prebacen kako treba na Hard disk i da dolazi do ti komplikacija posto to nije kod sve jedne boje .Dali bi trebao Hard disk da formatujem i onda da ucitam set.
POzdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|