|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kao sto sam rekao u naslovu treba mi jedan dobar 8beat ritam za pesme tipa "ala ala", ili "usne boje vina" za yamahu PSR serije. Znam da cete sada reci da yamaha ima dobre beat-ove, sve je to ok, ali ja se nisam ni u jednom prepoznao da mogu opusteno da sviram te pesme. Znaci da ide po varijacijama od najslabije do najnapucanije. Ja sam jednom tako nesto pronasao, jedan je kolega stavio u download sekciju ( mislim da je bilo konvertovano od rolanda), i zvucao je fantasticno, ali evo, trazim vec 3 dana po USB sticku i ne mogu da ga nadjem. Ako neko od yamahasa slucajno ima tako nesto da moze da sluzi svrsi ( sa PSR ili Tyros klavijature), ili ako je konvertovao sta od korga ili rolanda zamolio bih ga da postavi u download. Puno hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ajoj tesko tebi kad ti trazis od Korga bit za Jamahu
![]() ja dok sam imao jamahu koristio sam preradjen Organ ballad. imao je jako lepe prelaze, i bio je pun ko oko. na korgu od fabrickih imas dobar ritam 8bit zove se Pop 16beat 1 (ne pitaj zasto se tako zove jer jednostavno nije 16bit ![]() imas ga u STW pa iskonveruj. doteras ga i picis koristio sam i preradjen "niko i neko" al me je smorio i prazan je ko novosadski bioskop a za neki vise poprok fazon koristim preradjen "potpuno trezan.." izmenjen na neki nacin kako meni odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@gibanica: jel bi mogao kolega te tvoje ritmove sa korga koje ti koristis da ih nekako izdvojis iz celog seta, pa da stavis samo tih par beatova na download. Ja sam probao vec u stw da iskonvertujem, ali kad uzmem npr. neki PA50 set, pa hocu da mu nadjem 8beat, izbaci mi neku poruku da nedostaje neki kodek ili tako nesto, a npr. iz onog sedinog seta za PA800 sam svaki ritam konvertovao bez problema, zato sto je covek izdvojio ritmove koji su bili najbolji i stavio ih u jedan folder. Pa ako bi mogao to da mi uradis, da izvuces samo najbolje beatove (moze i 16beat i balade ako te ne mrzi) i da ih snimis sve u jedan folder i stavis tu na download, ili na rapidshare pa mi samo posalji na pp link. Ja cu ih sebi iskonvertovati. Hvala ti puno unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
gledacu da ti to obavim sutra jer sad je stvarno kasno za to. trebace mi dosta vremena. navescu ti za svaki ritam otprilike sta sviram, jer gotovo uz svaki fabricki sviram neku pesmu..pa sam ih tako i menjao.
podseti me na PP. samo ja kada sam konv ritmove sa korga na yamahu zvucali su krajnje bedno, ali ako zelis ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|