|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolege, ima li neko ritam za gore navedenu pesmu od Vlade Georgijeva, ili me moze uputititi na neki fabricki? Inace sviram Roland E50!
Unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Za koju klavijaturu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imas na downloadu za pa80,pa konvertuj za Roland.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
moze to i u 6/8 hehehe...
Dodato: http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4869 Evo ti neki pa probaj sa njim...pozzz Promijenjeno od siemensserbia87 (06.08.2009 u 11:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ siemensserbia87
Kolega,ja bih te zamolio da ne trčiš pred rudu...ne razumem tvoje pisanje na forumu,Kolega je lepo napisao za koju klavijaturu mu je potreban ritam a ti mu to pitanje postavljaš u sledećem postu...a što se same pesme tiče ako ti odgovara 6/8 ti sviraj na tom ritmu a ostavi drugima da pomognu Kolegi sa nekom adekvatnim ritmom... ...nemoj da se opominjemo bez potrebe...hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
ok ali na downloadu sam postavio par ritmova a ne samo 6/8
ima tu jedan beat univerzalni u kojem ja sviram puno toga pa i ovu pesmu... Promijenjeno od siemensserbia87 (06.08.2009 u 11:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
@misa91
evo druze izvoli.. http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4408 ja sviram ili na ovom namenskom ili na "modern beat" prvi put da vidim da administrator brani clana koji trazi ritam..alal vera da se tema ne zavrsi: "najobicniji beat, za ovakve teme ide ban" ![]() zato ovaj odsek i postoji..da delimo ritmove ako jos neko ima namenski za ovo nek okaci, stvarno je zanimljiv ritam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
ja sam taj isti Beat postavio i dao decku link da ga svuce a admin me kritikovao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Tačka 23 Pravilnika kaže:
Ne komentarišite rad Moderatora Ukoliko imate primedbi na njihov rad kontaktirajte Administratora putem privatnih poruka ili na admin mail (admin@yu-midi.com). Ajmo sad lepo nazad na temu... |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ih ja te hvalim ti me kudis bre..
![]() uradio sam intro 2 na ritmu koji je kolega Medino okacio, sa onom jazz gitarom pa cu ga okaciti. ovim putem ga pozdravljam i zelim da se sto pre vrati na forum! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|