|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Kolege. da li neko ima za korga semplovane bubnjeve od Juznog vetra?
Ima tu nekoh stvari na sajtu ali mislim da to nije bas to. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Boljih semplova nema, to sto je na downloadu, to se uglavnom i koristi...Skini to, spakuj u set, dodaj efekat i vozi!
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
##Ima tu nekoh stvari na sajtu ali mislim da to nije bas to.##
Ako to nije baš to onda NE POSTOJE NIGDJE... Evo zašto,ovdje u Download centru imaš bar jedno 10 različitih JV Drumova... Iz glave da nbrojim onih što se sjećam: -SDX Bubanj -Sejko JV -JV Kit Dino -Bole JV -*JV* -JV SDX SP I još par al se ne Sjećam...Nijednog od ovih NISAM izmislio čak i znam u kojem se setu koji nalazi,ali da ne bude previše lako,poskidaj setove i iz UserDK banki povuci šta ti treba...Ako ne nađeš ono što tražiš onda si fenomen,jer na tom materialu rade mnogi profesionalni muzičari,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Brate, ako nisi ovde našao onda nećeš nigde !
Marco7 je postavio original JV bubanj, pa ako nijedan taj mora da ti odgovara, a ako ti ni taj ne odgovara onda brate ne znam ni sam šta da ti kažem nego SRETNO SA POTRAGOM ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 599
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima...a dali ima neko sempl crasha od jv.imao sam ga neko vrjeme pa se izbrisalo.Sad nemogu vise da skinem.
Hvala na odg.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
I ja ga tražim več 1 i pol godine,al nigdje nema onaj pravi (CRASH)
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | LazarTrajko (11.02.2022) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Ovako samo malo da vas ohrabrim i da vam kazem da je moguce uraditi sam priblizno dobar JUVE drum kit i to poprilicno jednostavno. Ja za svoj studio atelje koristim emulator X2 sampler i dosta sam soundova pojedinacno iskoristio iz raznih sonicnih rijesenja. Veoma dobre samplove mozete da izvucete pomocu SONIC CAPSULES sotver drum kita koji se u dosta uzoraka isporucuje i za sampletank sempler, tu je i session drumer 2.0, pa cakewalk studio kit, svi oni imaju vrlo profesionalno uradjene semplove, slusaj i onda na stranu iskopiras najbolje sto cujes. Mozete posle toga da sastavite drum kit kakav god hocete i uvedete kroz extreme sample converter a posle u razne extenzije. Cini mi se da se semplovi EMU SP12 legendarnog drum modula iz JUVE postave mogu pronaci i na ovom sajtu. Znaci uzeti iz nekoliko wav semplova raznih proizvodjaca sve pojedincano, dobro odslusati i sebi uraditi dobar kit. Kroz Awave to sve lijepo onda posloziti i prebaciti u korga primjerice. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Jel ima neki program da pusta pojedinacno svaki sample,recimo acoustic bas,shnare itd..
Tj ja kod mene u klavijaturi(Techniks) imam program(ekvalajzer,envelope,apmlitude,modulation,e fekt,mogu da uzimam ton za svaku dirku pojedinacno iz bilo kog seta i jos puno koje cega) za editovanje drum kit-a,U tom programu se edituje ton po ton,znaci pocnem od prve C dirke i tako celu oktavu...Problem je st ja neznam kako zvuci svaki taj bit tj drum. Pa bih pustio na nekom programu ako moze i redom editovao niz oktavu dok svaki ton nebude sto priblizniji tom iz Jv... Ako ste me razumeli.. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ako bi neko mogao staviti maping JV bubnja, jer mi na Rolandu moramo da se snalazimo na razne nacine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
To kolega i meni treba isto maping...bar bi mi to pomoglo....
![]() ![]() ![]() To i jedno 2000 jevreja za dobar sint.... ![]() Dodato: Ajde ima li neko bar 2000 jevreja nemora maping ![]() Promijenjeno od siemensserbia87 (24.06.2009 u 20:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubanj, juzni, semplovani, vetar |
|
|